Ystad – klientuppdatering – Breeze Fitness

Idag stod det klientmöte i Ystad på schemat och väl där nere kunde jag inte undgå att besöka mitt favoritgym – Seth Ronlands Breeze Fitness!
Bokade in mig på ett TRX-träningspass (55min) och jag slutar inte tjata om det, TRX är den bästa träningen!!! Riktigt bra pass som hölls av Andrej, fick aktivt återhämta mina muskler med ”foam roller” direkt efteråt för att ladda inför morgondagens träning, eller som Seth uttrycker det som ”kroppen behöver någon form av service, precis som bilen för att den ska fungera optimalt”.
Har ingen bild så jag lånar från Seths hemsidan:
                                          Bild: www.sethronland.nu
Seth masserar vaden. Behöver inskaffa med en foam roller, men
samtidigt har jag min Tiger Tail som jag inhandlade på Breeze och
fungerar utmärkt.
______________________________________________________________________
As usual lämnar jag inte Breeze utan att handla något i shopen och idag var det inget undantag.
Saknat mina Orange Traid:
Designed for the serious athlete, Orange Triad delivers! Serious athletes are unique in that they intentionally subject their bodies to incredible amounts of stress with training and cardio. Over time, muscles, tendons, and ligaments take longer to recover which means you can’t train them as often as you would like. Nutritional support is key to getting optimal results from your training.
Orange Triad combines key vitamins, minerals, and nutrients for supporting optimal digestion, immune system, and joint health into one ”twice daily” dietary supplement. The Joint and Flex Complexes help lubricate joints and cartilage as well as increase the resiliency of connective tissue, while the Digestion and Immune Complex includes digestive aids, and nutrient partitioning agents to take your performance to the next level.
Seth är så snäll och skickade med ett proteinpulver Dessert som ska smaka i stil med Nectar, och några nya proteinbars. Ska testa det imorgon! Zero Impact var ju ett måste också!
_______________________________________________________________________
Var hos en av mina klienter idag och stämde av efter 2 månaders kostprogram och hon har skött sig fantastiskt bra. Hon har gått ner ca 6 kg, minskat 6,6cm i midjan och 4 cm runt låren. Hon lyser av självförtroende, fått ett nytt förhållningsätt till mat och njuter av mat på ett helt annat sätt. Jag blir oerhört glad när mina klienter når sina mål. Vi ska inte glömma att min klient är över 60 år och motionerar inte som oss 25 åringar. Vi har jobbat med att stärka hennes bål och hon älskar sin crosstrainer hemma, som hon har tränar
15 minuter x 2 /dag. Vårt samarbete sträcker sig i fyra veckor till och tanken är att min klient ska fortsätta med att göra hälsosamma val, motionera och njuta av livet i framtiden.
_______________________________________________________________________
Jag är nöjd med min dag och hoppas er dag varit bra!
Tomorrow is a new one!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.