Yeeees, Im going to New York – again!

Jag gav en liten hint om tidigare vart jag skulle mer i sommar förutom resan till Turkiet på onsdag. Den 20 – 30:e juli är det dags att leva loppan i New York återigen. Som jag har laddat ska ni veta! OMG! Det blir jag och syrran på nytt (som bor i NY) som ska shoppa galet mycket, sola och bada, gå på coola uteserveringar och nattklubbar, träna, äta gott och njuta av livet. Sa jag att jag ska shoppa järnet? Ohhh yes! Resan kommer bli den tredje för mig i staterna och New York som helt klart är mitt favoritresemål, finns inget som slår det!  

Här är några av sakerna som vi har planerat än så länge:

 • Central park fontänen ett måste, missade det förra gången.
 • Utgång Empire Hotel Roof top!
 • West village, brooklyn bridge, Pier 17 området. Beergarden beach club, och Century 21 en stund.
 • Sol och bad på splish splash (vattenland)
 • Två övernattningar i woodbury på hotell med pool, galen shopping där!!!!!!
 •  Hamptons beach,  Tate bakeshop sinnes gott, sightseeing och sedan till Tanger där vi shoppade sinnes mycket förra året! 
 • Yacht Cruise runt NYC en kväll

Sedan kommer vi självklart vara inne i NYC många gånger som förra året. Min syster har grymt bra kontakter med många nattklubbar så hon väljer endast det bästa för oss, kommer bli freekin nice! Mitt TRX kommer åka med på resan och träning är inplanerad as usual (gym på hotellet i Woodbury 3 gånger check) och TRX:et kan vi sätta upp vart som helst. Underbart! Förra året tränade vi varannan dag så i år lär det minsann inte bli sämre direkt om jag känner oss rätt.

Jag och Johan planerar redan nästa års stora resa och vi siktar på Las Vegas så fort jag går på semester där vid midsommar och då får alla som vill hänga med, göra det, minst en vecka! I år väntar eventuellt ännu en resa, på hösten men det är inte klart. Jag måste samtala med mina tränare om det innan vi bokar in oss och då pratar vi LYX hotell deluxe. Det är heller inte omöjligt att vi åker på skidresa runt jul, då vi är lediga från handbollen men det återstår att se.

Inga dåliga semestrar jag kommer ha i år, woohoo! Jag har jobbat sinnes hårt så jag är värd det 😛

 

Yacht club på Long Island där syrran bor. Återbesök i år kanske?

Syrran strax innan U2-konserten vi såg förra året och vi såg även Rihanna som bjöd på en grym show! Kanske en konsert i år igen, vi får se!

4 comments on “Yeeees, Im going to New York – again!

 1. William Leandersson on said:

  Tja. Låter härligt. Har kontakter gällande hotell i LAS Vegas. Hör av dig om du vill ha hjälp. Gatanterar femstjärnigt som sämst;)

 2. airaM on said:

  Fan, vad nice. 🙂 Vi var i NY för tre månader sen, dock med en bebis och bara i fem dagar, men det var ändå helt magiskt. Nästa gång hoppas jag få uppleva lite nattliv också. 🙂

  • dajana on said:

   Underbart Maria! Ja nattlivet bör upplevas. När man väl varit där en gång är det svårt att hålla sig borta från den staden 🙂

 3. dajana on said:

  ooooh det låter riktigt nice Wille! Vi tar gärna emot hjälp:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.