X-Fire Games 2016 @ Gripen CrossFit

IMG_3720

X-fire Games 2016

I helgen anordnade min box Gripen CrossFit X-fire Games (Brandmans/kvinnor – SM i crossfit). Brandmän – och kvinnor från hela landet gjorde upp om vem som är de mest vältränade paret i Sverige. Jag skulle nog vilja säga att varenda själ som stod på golvet och kämpade är mer än vältränade. Vilken fysik brandmän/kvinnor har, imponerade. Värt att tillägga att långt ifrån alla som ställde upp i tävligen håller på med crossfit. Alla kan träna crossfit!

Foto Jessica Berguv


  Boxens coacher och medlemmar hjälpte till under dagen. Min uppgift var att döma och det var ett nöje. Att döma crossfit en hel dag är allt annat än lätt men hejdundrans kul! Dömandet underlättas av duktigs atleter som är noga med utförande av övningar, makes our job much easier:)

Impad av tjejerna som tävlade som till slut knep en andra plats.


Ännu roligare att alla mina tre chefer hamnade på pallen efter hårt slit. Danne & Johannes stod till slut som segrare och Dennis & Jimmy kom trea. Helt underbart och välförtjänt av er grabbar.

Jag är så himla stolt och glad över att tillhöra ”Gripen-familjen”, mitt andra hem helt enkelt. En fröjd att coacha och träna på Flygaregatan 1 i Bulltofta.

 

Inlägget X-Fire Games 2016 @ Gripen CrossFit dök först upp på Dajana Börjesson.

Källa:
X-Fire Games 2016 @ Gripen CrossFit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.