VM-fest!

Spännande första halvlek vi fick se idag mellan Kroatien – Algeriet i Lund! Synd att Algeriet inte orkade för de var rätt duktiga ett tag! Vilken lirare Balic är, obeskrivligt…..helt obeskrivligt! Vi hade de bästa sittplatserna tack vare Jan Hansson, vi tackar och bugar!
Mannen som Johan satt bredvid ingår i Tunisiens förbund. Han berättade att deras buss hade kört till Kristianstad eftersom de spelar där imorgon men han ville gärna se mer handboll. Tyvärr visste han inte hur han skulle ta sig till Malmö (Hilton) så Johan erbjöd honom skjuts. Det slutade med att den här äldre mannen och en supporter till Tunisien åkte med oss, lite roligt! Språken som talades mellan oss var engelska, franska och tyska och lite arabiska emellan hahaha som vi verkligen inte förstod..så roligt!

Kroatien! Strax dags för avkast!

Kroatiens klack! Det söngs några sköna sånger under matchen men moi fattade inget!

Svårt att ta actionbilder men jag gjorde ett försök i alla fall 🙂

Gameover! Spelarna tackar för sig!

Taadddaaa:) Fräck!

Bossen till vänster ville så gärna vara med på bild:) Supportern kom till Sverige UTAN JACKA! Smart!

Ser fram emot morgondagen. Ska inhandla en Serbientröja hade jag tänkt! Men först ska jag ha en Australientröja, vi har haft och fortfarande har spelare därifrån i vår klubb och dessutom spelar James i Allsvenska Stavsten ihop med Johan. Roligt!

Önskar er en härlig början på en ny vecka!
kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.