Vi vann ….igen!

Vi toppar fortfarande Allsvenskan efter att ha besegrat Rimbo idag med 31-21! Hemkommen efter en stund sedan och mina ögon går i kors, snart sängen. Att flyga till match var lite annorlunda, (är för övrigt flygrädd trots att jag suttit i ett flygplan många mååånga timmar) tiden gick fort men ändå inte.
Sängen skriker efter mig så jag tror det får vara nog för idag. Det snurrar en hel del i mitt huvud då jag måste ta några viktiga beslut! Förhoppningsvis tar jag rätt beslut! Imorgon väntar sista lediga dagen som är fullspäckad med sysslor (hade hellre gjort annat) men men, det ska göras.
Jag hade gjort vad som helst för att lämna det här landet och bara koppla av från allt! Bilden är tagen i Miami för 2 år sedan! Förhoppningsvis åker jag till USA igen till sommaren, till världens bästa stad som jag också varit i, nämligen New York! Min kära syster bor och arbetar där, smått (MYCKET) avundsjuk är jag!
Gonatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.