Vi är redo för Turkiet!

Nu så, äntligen är det dags! Dock några timmar till innan flyget lyfter (närmare bestämt 19.15) så vi hinner göra några ärenden dessförrinnan. Jag tog en härlig löptur imorse på 7 km i steady takt, men tusan jag hade kunnat gasat på hur mycket som helst men eftersom jag inte bryter PF förrän senare och håller mig till aminosyror så går det icke. Jag ska träna ett till pass innan vi åkter, ohh yes!

Jag är väl förberedd till min semester, träningsdagboken är smockfull och jag är sjukt nöjd med min träning samt kosthållning! Jag kommer unna mig några glassar som jag älskar över allt annat! Matmässigt älskar jag grillat så jag gissar väl på att jag kommer kränga kött och kyckling i massor!

Sedan i måndags förra veckan har moi avverkat följande:

  • 6 grymma gympass (grymt nöjd med de)
  • 3 korta intervallpass – löpning
  • 5 distanslöpningar 5-7 km
  • 1 TRX pass
  • Ett till pass idag innan vi åker
  • Brutit PF efter 16.00 – 17.00 i princip varje dag, gött!

Väskan är packad och träningskläderna finns med så klart, samt TRX:et! Vi är redo för semestern på riktigt nu!

20120704-112927.jpg20120704-112936.jpg

Fivefingers check!
Träningskläder check!
Proteinpulver, aminosyror & Omega-3 check!
TRX check!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.