Veckans meny i vårt kök

Nytt år, nya planer, nya målsättningar och nya möjligheter. 2012 va ett händelserikt och framgångsrikt men emellanåt för stressigt år och jag har lovat mig själv att skapa mer balans i tillvaron under 2013. Jag föredrar struktur och planering och även om jag kommer på mig själv att jag ”lever efter” kalendern, så är den guld värd i min hektiska vardag. 2013 kommer utan tvekan bli ett grymt bra år, mitt år 😉

Förutom att jag jobbar som idrottslärare på heltid, driver enskild firma så kan jag lägga till Crossfit-instruktör på Gripen Crossfit i mitt vardagliga schema. Underbart! Handbollen finns kvar, halva säsongen återstår och jag längtar återigen efter att få spela match på söndag. Vad gäller tyngdlyftningen kommer jag träna det så gott jag kan, och tävla för Trelleborg om det inte krockar med handbollen.

Tyvärr är jag inte på årets första handbollsträning då jag drabbats av en tråkig förkylning 🙁 Johan har varit dålig i två veckor och jag har lyckats hålla mig frisk men imorse var de dags för mig. Medan han tränade på gymmet, mös jag i sängen med Hugo och så lär det förbli resten av dagen om jag överhuvudtaget ska känna på bollen imorgon.

Jag har istället mixat och donat med vår kommande kosthållning. Från och med nu har vi en trevlig ”mattavla” i köket som ska upp på väggen, där jag skriver upp menyn för dagen. Veckohandling och färdiga recept för hela veckan kommer underlätta matlagningen och lite av stressen. Kökstavlan kommer vara igång i tolv veckor och därefter följer en liten utvärdering. En fri måltid i veckan och inget mer, annars är det menyn på tavlan som bestämmer. Jag och Johan är sjukt peppade! Nu kör vi! Hälsosamma 2013!

Dagens meny får ni ta del av här. Idag skulle jag egentligen tränat två gånger
men tyvärr blir det noll men Johan kör på och drar till gymmet strax igen. Jag är knapp avis….. 

20130102-182239.jpg

2 comments on “Veckans meny i vårt kök

  1. Anna on said:

    Åhhh jag kan knappt bärga mig! längtar till den 7 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.