V.25Veckans planer 

En arbetsdag kvar, woohooo! Idag ska det inventeras, göra beställningar och städas lite i materialrummen i idrottshallen. Ett möte inbokat med min chef och verksamhetschefen för Skånes Skolidrottsförbund, och sedan kan jag äntligen ta sju veckors semester. 

Igår ikväll åt middag med våra fina vänner Johanna och Johan och äntligen fick vi träffa deras nyfödda tvillingar. Så söta och små! 

Kan inte riktigt hålla mig angående affärsmötet som jag hade igår. Något stort är på gång men kan tyvärr inte gå in på detaljer än. Är i alla fall riktigt glad över att få denna möjlighet. 

Veckans bästa 

Imorgon flyger vi till Montenegro och Z23- campen. Jobb varvat med nöje! Jag inleder campen med en kostföreläsning för alla föräldrar och sedan ska jag hålla gruppträning torsdag, lördag och ev. söndagmorgon. Något annat jag ser fram emot är forsränning ihop med Johan, Amanda och Johannes på söndag (om allting går planenligt). Ska bli kul och träffa mina kära föräldrar också. 

Veckans måste

Att åka iväg och jobba på det här viset kräver mycket planering. Imorgon kväll ska jag ta fram en PowerPoint, kost-och träning riktad mot handbollsspelare. Jag ska även planera lite aktiviteter och gruppträning.

Veckans sämsta 

Vi missar ju den svenska midsommaren på hemmaplan samtidigt spenderar jag hellre den dagen utomlands. Det kommer garanterat vara något uppstyrt för oss alla på hotellet, om inte, tror jag vi klarar oss ändå. 

Veckans träning

Veckans första och riktigt svettiga träningspass avverkades igår. Även dagens träning ska göras hemma, det ska lyftas tungt! Hotellet har ett välutrustat gym men jag kommer förmodligen inte kunna följa min programmering fullt ut. Jag ska nog kunna planera in varierande och givande workouts dessa 13 dagar. 

Inlägget V.25 dök först upp på Dajana Börjesson.

Källa:
V.25

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.