V.24 


Veckans planer 
Kan knappt förstå att det endast återstår sex arbetsdagar för mig innan jag och Johan sitter på flyget ner mot Montenegro. Kalendern är smockad med roligheter under hela veckan. Imorgon spenderar jag min arbetsdag tillsammans med mina underbara nior på Tivolit i Köpenhamn. Kommer bli tungt att släppa dem på fredag! Senare på kvällen är det dags för lite kvalitetstid med Evelina, handboll på TV och grillning står på agendan.

På onsdag ska vi mentorer i åk 8 umgås med våra fina elever. Lutar åt strandhäng och lekar. På kvällen är det dags att klä upp sig ordentligt och äta lärarmiddag tillsammans med våra nior. En traditionell middag, ser fram emot det! 

På torsdag är det äntligen dags för den årliga fotbollsmatchen mellan lärare och åk 9. Dessvärre vågar jag inte spela pga mina knä (har ju inget främre korsband), vill inte riskera något, ska dock bli kul att titta på. Efter träningen senare under dagen är vi några girls från Gripen som ska ut och äta middag. Ser fram emot att umgås utanför boxen. 

Skolavslutning på fredag och jag vet redan nu att det kommer bli jobbigt att släppa årets nior. Jag har fått äran att undervisa de under hela högstadiet, jag har skapat en fantastisk relation till hela gänget och jag önskar de all lycka i framtiden. Inte nog med det, mina egna åttor ska börja nian till hösten och jag är övertygad om att det kommer bli ännu jobbigare att släppa dem. Fredagskvällen spenderas hos syrran och Johannes som har sommar/inflyttningsfest. Förhoppningsvis har vi vädret med oss, annars blir festen inomhus. 

Så mycket trevligheter inbokad, eller hur? Det slutar inte där. På lördag runt lunch anländer hela Gripen Crossfits coacher hemma hos oss för poolhäng, lite utbildning, grillning och massor av skratt kvällen lång. Håller tummarna för att solen steker på under dagen, och enligt prognosen ser det ljust nu. 

Och hur avslutar man en sådan här hektiskt men fantastisk vecka? Jo, med spa och brunch med bästa Matilda. Det fick jag i födelsedagspresent, och det ska bli otroligt skönt att åka till Mossbylund för söndagssvkoppling.

Veckans bästa 

Det blir svårt att välja den här veckan, allt skulle jag vilja säga! 

Veckans måste 

Vad hade jag gjort utan mina ”to -do-listor”? Som ni säkert förstår ska det fixas massor inför skolavslutning, städning inför lördag, inhandling osv.

Veckans sämsta 

Finns inget värre än dubbelbokningar och tråkigt nog missar jag avslutningen med mina köra kollegor på fredagkväll. 

Veckans träning 

Jag kör på som vanligt och även om veckan ser ut som den går, ska det inte missas några träningspass. Allting handlar om planering! 

Inlägget V.24  dök först upp på Dajana Börjesson.

Källa:
V.24 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.