V.23

Veckans planer

Jag har överlevt den stressigaste perioden för oss lärare. Två idrottsdagar förra veckan check, alla betygen satta check! Det enda som återstår är att ha betygssamtal med eleverna torsdag-fredag. Dessutom hade jag sista klientmötet i måndags för juni-juli månaderna. Imorgon och på lördag väntar jobb på Gripen och sedan blir det semester för mig, det blir nog inte jobb förrän augusti (om jag inte hoppar in lite under juli). Jag behöver verkligen min ledighet även om jag fullkomligt älskar att arbeta som PT och crossfitcoach. Kropp och knopp behöver ladda batterierna efter otroligt mycket arbete under våren. Ska bli skönt att lägga 100 % fokus på min egen träning. 

Veckans bästa

På lördag ska vi fira min svägerska Anna som fyller 35 somrar. Middag och utgång i Lund med massor partyglada töser. Dessvärre kör jag eftersom jag kör direkt efter jobb och träning på Gripen, men ett glas vin ska bli gott! Igår firade vi min underbara vän Matilda som precis fyllt 33 år på Millenium här i Höllviken. Matilda visste inte att jag och Johan skulle komma på middagen tillsammans med hennes familj. Så glad att ha funnit en vän som Matilda, som dessutom bor ett stenkast från mig.

Veckans måste

Det mesta är avbockat från ”måste -listan” men det går alltid att fixa och dona i trädgården. Om vädret tillåter det, ska vi äntligen bada och grilla på fredag med vänner innan Sveriges kvalmatch i fotboll. 

Veckans sämsta 

None! Är det inte underbart? 

Veckans träning

Jag är tillbaka till min programmering, dags att lyfta tungt igen! Man kan aldrig bli för stark i crossfit. Har börjat plocka ut min utrusning från gymmet utomhus då vädret tillåter det, underbart! Dock väntar många blöta dagar framöver, inget roligt men temperaturen stiger, alltid något. 

Inlägget V.23 dök först upp på Dajana Börjesson.

Källa:
V.23

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.