Uppdatering av klient – with ”sixpack”

Tänkte bara visa er hur det går för en av mina klienter, efter endast fem veckor med periodisk fasta och speciellt utformade träningsprogram för honom.

 20121218-173222.jpg

Min klient har skött sig utmärkt, minst sagt! Det har egentligen gått sex veckor men han var sjuk en vecka och åt lite mer av det goda under den perioden. Han kommer få nya träningsprogram efter jul och kosten kommer också korrigeras och finslipas. Jag är en grymt stolt PT! Han är duktig och kommer utan tvekan uppnå sina mål. Hejja Hejja!

One comment on “Uppdatering av klient – with ”sixpack”

  1. Wow, jag är mållös! Du kan din sak Dajana! Grymt jobbat båda! Jag inser ju nu att det finns hopp även för mig som ska i bikinin i februari ;)))) hihi!

    Kram Sofie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.