Uppdatering av klient – bilder

 

En av mina f.d webbklienter hittade tillbaka till mig efter hon behövde en ny kick i sin kosthållning och för att bli av med de sista kilon som hon inte lyckades med på egen hand. Förra året vägde min klient över 90 kilo och efter mycket slit och kämpande med träning och kost lyckades hon med min hjälp hitta balansen i sitt liv, äta nyttigt och prestera på innebandyplanen. Det viktigaste var att hon äntligen trivdes med sig själv!

Jag släpper inte mina klienter efter vi är klara med vårt samarbete utan de vet att de alltid kan höra av sig till mig om de har frågor, behöver litet tips etc. Den här duktiga klienten fortsatte på egen hand och det har fungerat bra men hon ville ändå gå ner de ”sista” kilon och därför tog hon kontakt med mig igen. Jag minns hennes disciplin och vilja mycket väl, otroligt stolt över hennes resultat!

Denna gången startade vi på 77 kg och önskemålet var 70 kg samt att tappa några centimeter i midjan. Min klient tränar innebandy, gymmar och springer, det blir en hel del träning under veckodagarna. Träningen har hon skött själv däremot har hon fått rekommendationer på upplägg och annat och sedan ett detaljerat kostschema. För många är antalet kilogram som man tappar det viktigaste för att man ska vara nöjd men jag försöker verkligen förklara för alla mina klienter att vi måste tänka långsiktigt. Skynda långsamt är betydligt bättre än att hamna i den vanliga fällan som de flesta gör, nämligen att de går upp alla kilon lika snabbt så fort de når sin idealvikt.  Äter du nyttigt och tittar dig i spegeln och du är nöjd med resultatet, spelar det egentligen ingen roll vad vågen säger. Jag är så stolt över min klient att hon lyckades även den här gången! Jag låter bilderna talar för sig själva!

Start

Vikt 77kg
Midjemått 94 cm (bredast)
Lår 58 cm
Armar 27 cm

Slut – 8 veckor senare

Vikt 71 kg ( – 6 kg)
Midjemått 85 cm ( – 9 cm)
Lår 54 cm ( – 4 cm)
Armar 25,5 cm (-1.5 cm)

 

  

Man ser tydligt att axelpartiet är avsevärt bättre, bredare och snyggare! Midjan är snygg!

  

Snyggt! Rumpan fastare och midjan snygg! Inte mycket fett på den ryggen minsann!

Ni kan ta del av hur min klient såg ut för ca ett år sedan till höger och hur hon ser ut nu. VILKEN OTROLIG SKILLNAD! Grymt bra jobbat!

  

Det är en helt annan människa! Så himla kul att höra att hon tagit steget upp i A-laget i innebandylaget samt att konditionen förbättrats oerhört mycket!

  
D
u ska vara otroligt stolt över dig själv! Jag är stolt!

2 comments on “Uppdatering av klient – bilder

 1. stephanie on said:

  Jag ÄR stolt!! Vet dock inte om jag ska skratta eller gråta! Är så glad över min nya fina kropp, men så ledsen över att man tillåter sig själv att låta det gå så snett som jag gjorde..
  Vet bara att utan din hjälp hade jag bara fortsatt att gå upp i vikt, i stället för dom nu, gått ner 20 kg!!
  Du är skit grym och jag rekommenderar dig till alla jag pratar om viktminskning med. Önskar att alla som vill förändra sig får äran att bli hjälpta av dig 🙂
  TACK!!

 2. dajana on said:

  Sjävklart ska du vara otroligt stolt! Tack för de fina orden, det betyder mycket! Så glad över att ha varit med och hjälpt dig!
  Stort lycka till i fortsättningen!:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.