Uppdatering av klient – Bilder

Ännu en klient har nått fantastiska mål. Klientens målsättning har främst varit att få fram en mer väldefinerad muskulatur. Träningsformen som har använts har nästan till 100 % varit gymbaserad med mycket tung träning, som har varit klientens önskemål. Stor fokus har lagts på överkroppen och benen har på så sätt blivit lite lidande men klienten är medveten om detta och benträning kommer att prioriteras framöver. Klienten har på grund av tidsbrist valt att inte lägga så mycket fokus på kardiovaskulär träning vilket han egentligen skulle gjort. Nästa steg för klienten är att ta tag i sin löpträning under sommaren för att få ännu lägre fettprocent och då kommer fokus ligga på högintensiva intervaller.

Kost:
Kostmässigt har klienten haft ett högt proteinintag och druckit aminosyror samt proteinpulver och självklart omega3. Tanken var från början att klienten skulle äta enligt PF men på grund av för stor aptit lyckades inte klienten hålla den bestämda dieten, trots detta har han lyckats nå bra resultat! Så länge min klient är nöjd med sina resultat är jag nöjd som personlig tränare. Det är viktigt att mina klienter trivs när de får specifika kost -och träningsschema och skulle en viss livsstil inte fungera är det ytterst viktigt att kunna anpassa sig efter klientens önskemål vilket jag fått göra i denna klientens fall.

För- och efterbilder:

Sexpack check!

På magen och armen syns tydligt förbättring

Hela framsidan har blivit mycket mer definerad

V-formationen har varit en prioritering hos klienten vilket han uppnått

Extrabilder for the ladie´s, (min rekommendation till klienten är att prova på någon form av bodyfitness för nybörjare).

Klientens ord:
Jag är mycket nöjd med Dajanas hjälp och rekommenderar henne starkt. Tycker själv att jag har fått bra resultat men min målsättning är högre och jag kommer att fortsätta träna med Dajana på F.I.T

8 comments on “Uppdatering av klient – Bilder

 1. Nykan on said:

  Jävligt bra! Jag är imponerad av hur bra du är med dina klienter. Riktigt duktig är du Dajen, kul att företaget går så bra nu med.. Lycka till i fortsättningen 😀

  • dajana on said:

   Tack Nykis!:) Det värmer! Ja det går bra nu, jobbar en hel del:) Roligt för mitt företag:)
   Hoppas det går bra för dig:)

 2. Sharam on said:

  Mycket bra jobbat! Du får ge mig ditt träningsschema!

 3. Sandra on said:

  Vilka fantastiska resultat:) Måste verkligen säga att jag blir jätte motiverad av att se detta. Grymt bra!!

 4. Micke on said:

  Det finns ingen body-fitness för herrar. För herrarna heter Body Fitness från
  och med 2006 Classic Bodybuilding och har lite annorlunda invägnings/inmätningskriterier än vad body-fitness hade. Men oavsett har killen kämpat på grymt bra. Bara att lyfta på hatten.

 5. Stephanie on said:

  Shit vad sjukt! Skulle bara gå in och kolla för att återigen se mina egna bilder från när jag gjorde detta, för att få inspiration! Såg dessa bilder och insåg att det var min lärare ifrån Spanien! Häftigt 🙂 Bra jobbat av honom!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.