Uppdatering av klient – bilder

Det blev fler dagar mellan uppdateringen än vad jag trodde, såklart. Jag skulle i alla fall berätta om Johanna och hennes nya livsstil. Johanna och jag har varit vänner sedan ett bra tag tillbaka, vi spelade handboll ihop i Mörrums GOIS för 10 år sedan (puhh..man börjar bli gammal:). Innan min klient tog kontakt med mig, gick hon ner ca 15 kg på sju månader på egen hand. Hon kände att hon behövde en nytändning, en förändring, struktur och framför allt en plan för att kunna successivt förändra sin livsstil och tänka mer långsiktigt. Johanna har idrottat hela sitt liv, handboll och fotboll är hennes stora passion men på senare tid har gymmet stått högt upp på listan. Den roligaste träningen förutom hennes fotboll för tillfället är TRX Suspension training! Johanna tränade mycket innan hon anlitade mig men lyckades inte på egen hand nå den önskade fysiska formen.

Efter vårt första möte, visste jag på direkten att den här tjejen har disciplinen, viljan och inställningen för att kunna lyckas och nå sina mål. Periodisk fasta och specifika komponerade träningspass utformade för just Johanna på gymet, hemma, med TRX:et och ett löpschema, ordnade jag till henne. Johanna är en av de få klienter som har fastat ett helt dygn i veckan, sista sex veckorna och hon har älskat det! Inte en enda gång under vårt samarbete tappade hon motivationen, istället blev hon gladare och ville ständigt utmana sig mer. Hur underbart är inte det? Johanna hade verkligen bestämt sig och hon gjorde det i praktiken också! När vi startade hade Johanna problem med att göra en armhävning pga hennes dåliga axel men nu gör hon tio stycken utan några som helst problem. Hennes core har blivit stark, stabiliteten är helt annan jämfört med när vi började och det syntes tydligt i bl.a TRX:et. Löpningen har utvecklats, har inga känningar i bl.a ljumsken som hon tidigare hade och 5 km springs på 25 minuter nu förtiden. Hållningen brukar jag tjata på och Johanna ser mycket stabilare ut idag än för 12 veckor sedan. Härligt!

Det enda tråkiga eller otur skulle jag vilja kalla det, är att Johanna åkte på en rejäl förkylning/influensa vilket hindrade henne från att träna de sista tre veckorna under denna 12 veckors period. Kosthållningen har varit exemplarisk men hon känner själv att resultateten hade varit ännu bättre om hon hade varit igång fysiskt, vilket hon självklart har helt rätt i. Samtidigt tycker jag att Johanna ska vara otroligt nöjd, och jag är glad och stolt över henne som har skött sig fantastiskt, Hon berättar själv att hon aldrig varit i så god form som nu och detta är endast början på ett nytt kapitel i hennes liv. Aldrig har hon trivts så bra med sig själv, självförtroendet strålar, flera storlekar har hon gått ner, en ny garderob behöver köpas och sist men inte minst trivs hon med sin mage. Tidigare hängde den över byxan men nu är det inga problem och trivs med att visa upp sitt nya jag.

Jag är oerhört glad över att ha haft Johanna som klient och vi kommer hålla kontakten i fortsättningen. Min känsla är att hon kommer fortsätta utmana sig själv och nå högre och högre målsättningar, det är jag stensäker på med tanke på den disciplinen, viljan och inställningen hon har! Underbar människa, lycka till i framtiden Johanna 🙂

Start 2/ 7 – 2012

Midjemått: 102 cm (bredast) 91 cm (smalast)
Stuss: 107,5 cm
Lår: 64 cm
Biceps/armen: 38 cm (bredast) 31 cm smalast
Vikt: ca 75 kg

Slut 14/10

Midjemått: 92 cm (bredast) 80 cm (smalast) – 10 cm & – 11 cm
Stuss: 100 cm – 7,5 cm
Lår: 58 cm – 6 cm
Armen: 32 cm (bredast) 28,5 cm (smalast) – 6 cm & 2,5 cm
Vikt: ca 68 kg – ca 7 kg

För -och efterbilder

Johannas egna ord

”Finns inte ord så det räcker till för att beskriva hur tacksam jag är för allt du gjort för mig. Du är verkligen en riktig guldklippa.Jag är så sjukt nöjd med det som vi har uppnått tillsammans. Trivs super i min nya, vältränade och snygga kropp. Precis som jag ville så representerar min kropp mig nu. Självförtroendet är på topp och det är med glädje som jag ger mig ut på nya äventyr och når nästa mål, stolt och stark. Kära vän, ditt stöd, ditt engagemang, din vänskap och din tro på mig har betytt så otroligt mycket. Jag är dig evigt tacksam.

Det är sådana här ord som gör att jag älskar det jag gör, att hjälpa andra människor att leva ett hälsosammare liv. Tack så hjärtligt för de fina orden Johanna. Du är en fantastiskt stark o och god människa.Ser fram emot att följa dig i framtiden.

7 comments on “Uppdatering av klient – bilder

 1. Bra jobbat!

 2. Johanna on said:

  Hej igen!
  Måste bara än en gång få tacka dig Dajen för det fina jobb du lagt ner och på all hjälp jag fått. Jag mår så jädra bra :).
  Resan slutar givetvis inte här, jag kommer fortsätta min träning och jag kommer fortsätta enligt PF. Redan nu har jag ett mål uppsatt: innan årets slut så ska jag ha genomfört ett triathlon (750 simning, 20 km cykel, 5 km löpning). Det ser jag som en stor utmaning. Cykel och löpning har jag inga problem med men jag lär få jobba hårt för att få igång simningen. Men som du vet så är jag målinriktad och jag tror på mig själv.
  Och till alla er där ute: vill ni ändra er livsstil, må bättre och komma i form tveka inte att höra av er till Dajana. Bättre hjälp finns inte att få.

  Kram

  • dajana on said:

   Det har varit ett nöje att hjälpa dig Johanna, du klarar av vad som helst! Vilken kämpe du är! Så roligt med nya utmaningar! Jag är så glad för din skull, du kommer fixa det! Det gäller bara att träna och träna:) Du är stark, you gonna make it! Stor kram

 3. Bra jobbat! Man vill ju träna själv direkt när man ser Johannas och dina övriga klienters resultat:) Så inspirerande att se dina klienters resultat, och jag tycker det är bra att du ser långsiktigt med allt du gör och inte endast fokuserar på kortsiktiga resultat. Kul att läsa lite mer ingående fakta om dina klienter och deras egna ord:) Jag har provat mycket och vid de senaste tillfället jag fick hjälp av en PT tyckte jag fokusen endast låg på att jag skulle svettas och gå ner i vikt, när jag i själva verket ville förändra min livsstil som helhet och egentligen struntade i hur mycket jag vägde. Jag får så mycket energi när jag kikar in här på din blogg, synd att du inte har så mycket tid över att blogga varje dag som du gjorde tidigare. Samtidigt förstår jag att du är upptagen, du är ju populär PT och har säkert massor att göra, och sedan jobbar du som idrottslärare… Hur orkar du? Önskar jag hade en bråkdel av din energin 🙂

  • dajana on said:

   Man blir minst sagt inspirerad av Johanna! Hon har haft sådan enorm disciplin och vilja till att lyckas, vilket hon har gjort! Underbart!

   Viktigt att du hittar en PT som kan hjälpa dig med dina egna målsättningar, han/hon ska inte sätta de åt dig, samtidigt rekommenderar vi alltid saker och ting som behöver tränas på etc. Önskar du hjälp, vet du vart jag finns:)
   Tack så mycket för de fina orden:)

 4. KATTA on said:

  Johanna älskade kusin
  Är sjukt stolt över dig
  Är glad att du har denna klippa som hjälpt dig
  KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.