Uppdatering av klient – bilder

Igår träffade jag min klient efter 12 veckors kost – och träningsschema hon fått från mig och jag är så himla glad för hennes skull! Jag rekommenderar alla mina klienter att de tar för -och efterbilder för att verkligen kunna se förvandligen på svart och vitt. Min klient hade inte tränat på ett tag, nybliven mamma (två barn) samt att hennes sambo spelar fotboll på elitnivå har gjort att hon tidigare inte kunnat planera tiden så väl. Med specifikt kost -och träningsschema gjord för henne har hon lyckats hitta egen tid och tänkt på sin hälsa mer än någonsin. Hon har ätit enligt periodisk fasta, trivits jättebra med det och kommer i fortsättningen äta likadant. Alla näringsämnen har intagits, dock lite kolhydrater de dagar hon har vilat från träningen. Kosttillskotten har varit Syntrax Nectar proteinpulver, Omega-3 samt Celsius och i fortsättningen kommer hon även dricka aminosyror innan och under träningen.

Självklart har hon tränat med sin TRX vilket faktiskt nästan alla mina klienter tränar med nu för tiden. Inget konstigt egentligen eftersom du får verkligen den bästa funktionella träningen, du kan träna vart du vill och du kan avgöra hur tuffa dina pass ska vara. Jag konstruerade flera program till henne och igår fick hon med sig nya träningsprogram hem samt ett ”hemmapass” där hon främst använder sin egen kropp som belastning. Hon åkte härifrån med ny motivation och energi för att fortsätta sin nya hälsosamma livsstil. Ni får ta del av för-och efterbilderna och min klients egna ord. Som ni ser har hon tappat en hel del i kroppsfett som hon önskade, speciellt runt midjan.

 • Start                                       12 veckor senare
 • Startvikt: 73,5 kg                    Slutvikt: 62 kg
 • Midjemått: 99 cm (där hon var bredast)Midjemått: 80 cm
 • Lår: 53,5 cm                           Lår 52 cm 
 • Armar: 30 cm (under armhålan)      Armar: 26,5 cm (under armhålan)
 • Biceps: 25 cm                        Biceps: 22,5 cm

 

                        Start                                                    12 veckor senare

 

      Start                                                                      12 veckor senare

 

Start                                                                    12 veckor senare

  

”Jag är som en ny människa! Jag mår så extremt mycket bättre, inte lika trött, inte ont i huvudet eller magen som jag kunde ha innan. Nu är det ju lite speciellt att börja med detta så tätt inpå en graviditet men tror det var bra att köra igång snabbt, innan kilona hann sätta sig på mig. Hela mitt beteende har förändrats, både kost-och träningsmässigt. Att äta enligt periodisk fasta är inte så svårt som många tycks tro. Känner mig snarare piggare av detta och mer skärpt i huvudet än tidigare. Jag är nöjd med min kropp nu men kommer fortsätta med PF och denna kosten, mycket protein och träna så mycket som jag bara kan och har möjlighet till. Trivs verkligen så här! Är så glad att detta fungerat och att du har hjälpt mig till dessa resultat! Ingenting gör sig av sig själv, man måste ibland kämpa och ibland kan det kännas tufft, men med rätt inställning från början och extrem vilja går allt! Med en fantastisk PT såklart, utan din kunskap hade detta inte varit genomförtbart. Tack igen!”

 Jag blir otroligt rörd och glad över min klients lycka! Du är fantastisk! Önskar dig lycka till och grymt bra jobbat!!!

3 comments on “Uppdatering av klient – bilder

 1. Amanda on said:

  Oj, bilderna talar verkligen sitt tydliga språk!!! sjukt imponerad av hur bra resultatet blev! 🙂

 2. Sofie on said:

  Vilka fantastiska resultat. Grattis!!!
  Bra jobbat båda!
  Kram Sofie

 3. dajana on said:

  Ja min klient har varit grymt duktig! 🙂 Bra att ta för-och efterbilder så får man det på svart och vitt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.