Uppdate from soliga Budva & Z23 camp 

Sorry för den dåliga uppdateringen här i bloggen, det är full rulle nere i Montenegro. I måndags drog andra veckan av Z23 Campen igång, och redan igår hade jag träning med 25 föräldrar. Kul att så många ville upp tidigt och röra på sig. Fokuset låg på mobility och core/bålstabilitet med inslag av puls. Igår höll jag återigen en kostföreläsning för föräldrarna, och det var uppskattat. Torsdag och fredag ska jag även ha det med alla spelare. 


Det var rätt stora namn som presenterades under minglet, så som vice ordförande för Europeiska handbollsförbundet, ordförande för Svensk handboll, ordförande för Montenegros handbollsförbund och en av världens bästa handbollstränare och förbundskapten för Slovenien. Förutom dessa kända handbollsprofiler är campen full av kända spelare och tränare som håller i handbollsträningarna. Även min underbara make höll i två handbollsträningar igår med fokus på linjespel. 

I övrigt har vi hunnit med mycket sol & bad, stränderna är smockade av turister. Självklart ser vi till att även vi tränar. Vi har varit iväg på två helt fantastiska utflykter som jag kommer skriva om här i bloggen. Naturen är förtrollande vacker, som taget ur en sagobok. 

Har precis haft träning med föräldrarna, så duktiga de är! Idag ska vi hänga på stranden och sedan träna ett rejält crossfitpass innehållandes styrka samt en workout. Ska försöka blogga om ena utflykten senare ikväll. 

PS. Man svettas en hel del här under träningen…

Inlägget Uppdate from soliga Budva & Z23 camp  dök först upp på Dajana Börjesson.

Källa:
Uppdate from soliga Budva & Z23 camp 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.