Uppdate från USA

Hej kära bloggläsare:) Jag befinner mig på Long Island, Manhasset hos min syster och lever verkligen loppan! Landande i NY i fredagsförmiddag och varit upptagen dygnet runt!

Vädret är underbart här, har varit på stranden en dag, ska dit igen idag. Det shoppas något overkligt här, riktigt nöjd med mina inköp bur there is more to come!

Batman har vi sett TVÅ DAGAR I RAD! Obeskrivligt bra och vi ser den mer än gärna en gång till! Deras bio IMAX har så sjukt stor duk samt bra ljud, aldrig varit med om bättre. Vilken upplevelse!

Vi har varit duktiga och hållit PF rätt länge, igår bröt vi den 20.00. Tränade en gång på syrrans gym, fortfarande träningsvärk och strax ska vi bege oss dit innan vi chillar på stranden igen.

Syrran har en väninna i Manhasset, Linda och vi tre har umgåtts en hel del. På torsdag väntar vattenlandet Splish Splash oss.

Jag har det så fruktansvärt bra men saknar min Johan och Hugo och nästa år blir det USA tillsammans <3 Dags att bege sig till gymmet nu, kanske kommer någon uppdate till. Hoppas ni har det bra i Sverige:) Cao! 20120724-104843.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.