Turkiet

Jag längtar redan tillbaka till värmen! Inte det minsta roligt att befinna sig i Sverige i det här kalla höstvädret, längtar till nästa fredag! Vi har i alla fall haft en jättemysig semester nere i Turkiet. Vi är nöjda med det mesta, det finns alltid smådetaljer som man retar sig på men överlag har vi haft det superbra! Jag hinner inte blogga sådär länge just nu, ska ut på en löprunda, inväntar våra städerskor som är på ingång. Jag delar med mig av lite bilder istället och ni får ursäkta den dåliga bildkvalitén men min systemkamera är sönder och jag har fortfarande inte tagit tag i att skaffa mig en ny.

 

Semesterläsningen! Kan rekommendera Reinfeldts bok Ensamvargen, gillar den skarpt! Det handlar i princip endast om politik och lite om hans privatliv. Halva min högskoletid läste jag politik (samhällsskunskap) så jag älskar sådana här böcker. Runners coach women var också kanon!

 

Vi log ute på bryggan och solade alla dagar, det fläktade fint. Lite färg har jag fått 🙂

 

Vi var ute i Bodrum city en kväll och åt på en fin restaurang och det blåste på ordentligt att jag knappt kunde få i maten i munnen utan att hårstrårna hängde med. Det var mysigt och trevligt!

 

Vattenlandet besökte vi en dag, superroliga vattenrutschbanor men vissa var nästintill livsfarliga. Lätt att man slog i armbågarna och det var just vad jag och Johan gjorde, aj aj!

  

Det blev en hel del träning också och gymmets utbud var helt okej, vi klarade oss. Mer om träningen i ett annat inlägg. Ni kan ju se att svetten rinner för fulla muggar i alla fall:)

 

I Johans bakgrund kan ni se vårt hotell, men det är så många byggnader så man kan inte direkt få sig en uppfattning om hur stort det är, och stort är det!

 

Maten var fantastisk och vi blev duktigt mätta efter varje måltid. Vi åt frukost endast första och sista dagen för att mest se vad som serverades, annars bröt vi PF runt 13.30 – 14.00 då de serverade lunch. Vattenmelon krängde vi vid varje måltid! Deras salladsbord kan ni se i bakgrunden av de fina vattenmelonerna.

 

 Jag och Johan hade en supermysig resa och jag längtar redan till nästa!

 

Mindre roligt att komma hem till Sverige och ett höstväder rent ut sagt. Jag åker i alla fall till USA om en vecka och ska njuta ännu än tio dagar men jag tycker verkligen synd om er som har semester här hemma i Sverige och inte kan sola och bada:( Ett tips är att fly landet!

Nu har våra städerskor kommit som ska göra fint här i lägenheten och jag ska ut och springa 7 km som jag gör varje morgon nuförtiden. Senare under dagen väntar gymmet och intervallöpning. Ikväll kommer Therese och Johan på grillning och spelkväll, ska bli så trevligt!

Vi hörs kanske senare! Cao!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.