TRX – where ever you are!

TRX har varit i fokus den gångna veckan och hur underbart är det inte att kunna träna vart man vill? Hotellet Gothia Towers erbjuder inget gym och därför kom mitt TRX till bra nytta under resan! Två intensiva träningspass avverkade jag inne på mitt dubbelrum och därmed ”missade” jag inte två träningsdagar, skönt! Även igår passade jag på att träna inne i idrottshallen under min lunch, finns fördelar med att vara idrottslärare.

TRX Suspension training är verkligen ett unikt träningsredskap och du kan hela tiden tänja på gränserna och jag vet inte hur många gånger jag har fått träningsvärk, spelar ingen roll hur ofta jag tränar det. Jag belastar olika och höjer intensiteten som sedan bidrar till träningsvärk, som jag känner idag efter gårdagens pass.

    

Det är ren glädje när jag får tillfälle till att träna med mitt TRX:) Samma träningskläder på båda passen? Det var som sjutton!:)

2 comments on “TRX – where ever you are!

  1. Ja, visst är trx bra, jag är helt frälst, hade det med mig på min semester i kroatien! Kul blogg du har, återkommer mer än gärna, även jag jobbar som idrottslärare!

    /Ana

    • dajana on said:

      Ja TRX är verkligen den ultimata träningen:) Önskar att fler började med denna träningsform. Jag försöker uppmuntra alla mina klienter till att prova och många har köpt sin egen och älskar att kunna träna hemma, på semestern, på kontoret etc. Roligt att du gillar bloggen!:) Idrottslärare rules 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.