Träningsresor

Förr klingade rätt negativt när man uttalade sig om att träningen fanns med under semesterveckan utomland ”acchh, är man på semester ska man njuta och inte träna något, det gör du väl hemma” men idag är det allt vanligare att träningen finns med under semestern. De mest traditionella som hotellen erbjuder är tillgång till gym, tennisbanor, vattengympa m.m. Nöjer man sig inte med det, finns ett stort utbud bland träningsresor runt om i världen vilket blir allt mer populärt. Du kan även kombinera din semester med träning, endast till att välja och vraka.

En av mina f.d klienter Sara Ivarsson som är en grym löpare var i väg i våras på Bali på Yoga/running -träningsresa. HÄR kan ni ta del av det. Jag tänkte tipsa er om några sidor som erbjuder varierande träningsresor:

Apollo erbjuder allt från elitträning till triathlon för alla eller varför inte forma -kroppen -veckan?

Aerobicweekends Sweden erbjuder ”deluxe” träningsveckor utomlands, allt från forma-kroppen till fitnessveckor. Välj och vraka!

Inshape Travel inriktar sig på yoga-och wellnessresor världen runt.

Springtime Travel erbjuder löp – samt trainingcampresor runt om i världen

Vad gäller vår träning under semestern som kickar igång imorgon i Turkiet, är det gymmet, löpning och tennis som gäller. Sedan får man inte glömma bort vardagsmotionen då man promenerar och simmar en hel del. Gymmet innan playan varje morgon kommer det förmodligen bli!

Träning i USA i ca 35 grader förra året, finns inget dåligt väder 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.