Tillbaka till jobb och lunchlådor

Medan jag kikar på avslutningsceremonin av OS, mumsar jag i mig avokadosoppa samt tacos. Jag bröt PF runt 15.00, spelade matchen på Celsius och aminosyror och det passar mig alldeles utmärkt då vi spelade 11.30. Imorgon är det tillbaka till rutinerna och lunchlådor på jobbet, passar alltid på att göra extra portioner när jag står vid spisen. Vi gör aldrig lunchlådor för en hel vecka på en och samma gång, finns ingen anledning till det med tanke på att vi lagar mat varje dag och kan därmed göra extra portioner.

Avokadosoppan är underbart god och nyttig! Gjord på avokado, kesella lätt, citron, vitlök, vatten, ekologisk hönsbuljong, salt och peppar. Tacos – mumsade i mig 400 gram nötfärs 5%, grönsaker och egen påhittad guacamole (samma ingredienser som soppan, avokado, kesella lätt, vitlök, citron, salt och peppar)

Lunchlådan för morgondagens jobb done!

 

Nu ska jag vara duktig och krypa till kojs! Hörs imorgon. /Love D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.