Teambuilding med Gripen Crossfit 

Vilken fantastisk dag vi hade igår hemma hos oss i Höllviken. Strålande sol hela dagen, sol & bad, diverse spel, utbildning och grillning.

Snart bär flytten mot en av Europas största crossfitboxar. Förberedelserna har varit igång i några månader, mycket ska fixas och i samma veva är det viktigt att vi i personalen höjer ribban i allt som har med vår nuvarande verksamhet att göra och framför allt i den nya boxen. En plan är framarbetat som ska implementeras och jag är så otroligt glad över att få vara med på denna resa som Gripen Crossfit gör. Vi är en stor familj som spenderar många timmar i boxen, vi gör detta för att vi älskar crossfitcommunityn och vad den ger tillbaka. Nu kör vi!

Ett gäng kommer lite tidigare och vi njöt av sol och värme, spelade badminton, poolvolley och annat trevligt. Allas respektive var bjudna denna dag, kul att umgås med alla.

Mysigt och lite trångt i vardagsrummet men det gick alldeles utmärkt! Tack Dennis Axner, du inspirerar enormt!


Här har vi dem, tre brandmän, som ligger bakom Gripen Crossfit, även våra chefer så att säga. Daniel till höger är min coach som programmerar all min crossfitträning, som jag nämnt här i bloggen. Tre underbara människor med härliga personligheter som man inte har en tråkig stund med! Tack grabbar för att ni tror på mig och alla våra coacher!

Tack alla för en supertrevlig dag!

Inlägget Teambuilding med Gripen Crossfit  dök först upp på Dajana Börjesson.

Källa:
Teambuilding med Gripen Crossfit 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.