Tårögd

Det var längesen jag var så nervös och spänd som jag precis! OS-final, herregud! Hur många hade tippat det? ”Handbollen när den är som bäst”, ja det kan man lugnt säga! ”Handbollen när den är som sämst” fick damerna höra…. Ja vi har sett skillnaden nu, det tråkigt är bara att det var vårt damlandslag som misslyckades.

Nåja, nu är den endast positiv anda som gäller! Har vi gått till final så ska banne mig guldet till det blågula landet! Vilken insats de gör idag, och målvakterna… OMG! Det här OS:et kommer avslutas på de bästa sättet!

Just nu befinner jag mig på Malmös idrottsplats (LdB:s hemmarena) och tittar på division 6 fotboll. Lite konstig omväxling från den sjukaste handbollsmatchen till detta. Vad gör man inte för att stötta sin älskling som står i mål, och där gjorde de även mål. Fin fredag detta!

Avverkade en av mina fem nya tyngdlyftningspass tidigare idag, känns fantastiskt bra i lyftningen! Explosiviteten och tekniken finns där i varenda lyft. Great feeling. Ryck, ryckdrag och frontböj nötade jag. Arbetade även med rygg och mage en stund efteråt. Har grymt med överskottsenergi men det sparas till helgens träningspass samt två träningsmatcher.

Fredagscjhill och den andra semifinalen i handbollen som gäller ikväll. Lovely!

20120810-203749.jpg

20120810-203808.jpg

20120810-203843.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.