Tack 2015 och välkommen 2016

En dag återstår av 2015. Jag har upplevt en hel del under det gångna året. Mitt schema har varit så fullspäckat att bloggen tyvärr blivit lidande men det kommer bli en rejäl ändring på det under 2016. Årerkommer med spännande nyheter så snart allting är klart.

En liten tillbakablick på höjdpunkter från 2015:

• Jag passerade den magiska 30 års gränsen, blev överraskad med resa till Barcelona tillsammans med Johan och vänner. Man kan säga att jag blev ordentligt firad! 

• Ett äventyr jag sent kommer glömma är min medverkan i tv-programmet ”Atleterna”. Blev inte lika framgångsrikt som min andra placering i Gladiatorerna, men nu i efterhand gör det inte särskilt mycket. Att komma med var en bedrift i sig! 

• Efter 8 månaders vikariat fick jag tillsvidare anställning på Strandskolan som idrottslärare. Jag fullkomligt älskar mitt jobb och trivs som fisken i vattnet! 

• Vi tog stora kliv in i vuxenlivet när vi köpte drömhuset i Höllviken. Jag kan inte med ord beskriva hur lycklig jag är. 155 kvm enplansvilla med 1000 kvm trädgård där pool med poolhus ska byggas tidigt nästan år. En självklarhet i huset är en walk in closet, precis så som vi har det i lägenheten idag. Min svägerska som driver en av Sveriges största inredningsbyråer Room by Sofie kommer inreda vårt hem magiskt fint!  Äntligen kommer jag ha ett Crossfitgym i hemmet där jag även kommer kunna träna mina klienter. F.I.T kommer utvecklas enormt under 2016! Spännande! 

• Sommaren blev fantastiskt trots knasigt väder då vi spenderade tre veckor utomlands. En bröllopsgåva av mina föräldrar nere i Montenegro samt två veckor i New York och Hamptons. Mysiga kvällar i vänners sällskap, många promenader i solnedgång, löpning utomhus (och sjävklart massor med crossfitträning) etc. 

• Jag fick uppleva två stora idrottsevenemang. Finalen i U21-EM i Prag där Sverige till slut vann guldet efter straffdramat. Min absolut största idrottsupplevelse som åskådare. Nästa år väntar fotbolls-EM i Frankrle. Yay! Jag har även fått uppleva flera Champions Leauge matcher här på hemmaplan men häftigast att se Real Madrid-MFF nere i Madrid under vår långweekend för några veckor sedan. 

• Jag tog min crossfitträning till en annan nivå med hjälp av en programmering. Har utvecklats och tagit en hel del PR vilket känns toppen inför fortsättningen. Deltagit i två stora tävlingar. 6:e plats tillsammans med Matilda i Torso Twistwed av 28 lag och en 12:e placering av 48 lag i 4-mannatävlingen Roslagen Open, där Sveriges elit gjorde upp. Nästa år satsar jag 100% och där min coach Daniel Thysell kommer hjälpa mig. Uppskattar det extremt mycket! 

• Jag älskar att resa och under 2015 blev det fem resemål. Teneriffa, Barcelona, Kumbor (Montenegro), New York & Hamptons och Madrid. Nästa år väntar förhoppningsvis nya resemål samtidigt ska det bli mysigt med semester på hemmaplan då poolen kommer användas en hel del 🙂 

Det var lite av mitt 2015. Även värt att nämna att jag har jobbat senhårt! Jag har tre olika jobb och det tar sin tid. Idrottslärare på heltid, egen företagare och crossfitcoach på Gripen. Jag älskar det jag gör och hoppas 2016 bjuder på nya utmaningar. 

   
    
    
    
    
 
Idag fixar vi inför nyårsafton. Den firas hemma hos oss tillsammans med nio gäster. Det kommer bli magiskt 😉 

Vill önska er alla ett Gott Nytt År! Hoppas ert 2016 blir exakt så som ni önskar er att det blir. Ta hand om varandra <3 

Kram/D 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.