Summer so far 

Märks att det är semester, även här i bloggen. Jag tog ett beslut att inte jobba en enda minut under juli månad och första veckan i augusti. Även om jag inte ser bloggen som ett jobb, krävs det tid och planering för att hålla igång den. Ibland behöver man ett totalt break från allting och bara vara, ta en dag i taget och det är exakt vad jag har gjort och gör. 

So far har väl den svenska sommaren inte levererat, jag tänker såklart på vädret. Vi lyckades dock pricka in sommarens höjdpunkt (vår poolfest) när det var som varmast men annars är det inget att hurra för. Tur att vi åker till Frankrike nästa söndag med Sara & Eric. 

I skrivande stund är vi på väg till Blekinge för en weekend getaway, kvalitetstid med nära och kära väntar. Vi ska träffa mina allra närmaste vänner, bo hos Sofie & Martin i deras sommarstuga, och hem en sväng till mina föräldrar i Ysane. Hur mysigt som helst att besöka sina hemtrakter! 

Fyra veckors semester har rusat förbi och det återstår tre veckor innan det är back to work. Mycket har hunnits med under ledigheten, och det bästa måste ändå ha varit att vi har umgåtts mycket med familj och vänner. Jag nämnde också för ett tag sedan att jag hade ett affärsmöte inbokat men kunde inte berätta vad de handlade om. Kan ännu inte berätta något men om allting går som det ska (vilket det kommer), är det något riktigt stort på gång för mig! Jag är sjukt exalterad! Kommer med andra ord bli en spännande höst & vår. Stay tuned!  

Är så nöjd med den nya programmeringen, GAP- advanced. Roligt upplägg med mycket lyft, skills och ständigt utmanande workouts. Precis som det ska vara. Jag märker en stor skillnad i allting som görs i riggen, min överkroppsstyrka har förbättrats. Även min benstyrka har utvecklats även om jag aldrig blir riktigt nöjd där ha ha ha. You can always get better! 

Inlägget Summer so far  dök först upp på Dajana Börjesson.

Källa:
Summer so far 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.