Strävar efter att bli bättre 

IMG_6920-0.jpg

Jag tänker emellanåt på hur jag kan utvecklas som person, i mitt yrke och min träning, och att jag verkligen omvandlar dessa tankar och mål till praktik. Alla har vi något att utveckla. Jag tror inte riktigt på den ”perfekta” människan eller rättare sagt att jag skulle komma till en punkt där jag är helt nöjd med allting. Det finns säkert dem som infinner sig i detta men jag älskar nya utmaningar, att ständigt bli bättre. 

Att vara inne i ett ”flow” är däremot något helt annat. Flow är ett fantastiskt tillstånd där du har total närvaro i en uppgift/uppgifter som du älskar att göra, har djup kontroll och är tillräckligt utmanande för att hålla motivationen uppe. Det i säg skulle ju i så fall vara så nära perfekt man kan komma i olika saker här i livet, tycker jag. 

För att bli bättre är det viktigt att arbeta på sina svagheter. Just nu jobbar jag med uppbyggnadsfas i min träning och min coach har minsann adderat två moment som jag absolut måste förbättra >> frontböj & marklyft. Även om jag inte är kass på det, behöver jag utvecklas (lyfta tyngre) för att ligga på en jämnare nivå i min satsning. 

Sträva efter att bli bättre än vad du var igår! Yup, I’m doing that! 

 

Frontsquat

Frontsquat

  
Frontsquat

Fronsquat

 

Hörrni, resväskan håller på att packas här hemma. Håller på att packa ner hela min ”walk in closet” ha ha ha. Imorgon bär detav mot utlandet med tio vänner. Mer om resan läser ni imorgon. 

Cao/D 

Inlägget Strävar efter att bli bättre  dök först upp på Dajana Börjesson.

Källa:
Strävar efter att bli bättre 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.