Spaweekend

Fredag till söndag spenderade jag och min fina sambo på Ronneby Brunn spa och vi har haft det så mysigt, tiden gick alldeles för snabbt (som vanligt). Vi tog bilen direkt efter jobbet och innan vi checkade in, var vi på lite äventyr. Får se om det kommer upp här på bloggen. Any way, vistelsen var lugn, skön och avkopplande. Självklart hängde en träningsväska med och det var underbart att träna själv på gymmet. Medan Johan fick behandling eller sov på morgonen pressade jag inne på gymmet. Love it! Simning är dessutom underskattat, 30 minuters intensiv bröstsim samt vattengympa på det känns i kroppen. Helkroppsmassagen efter det träningspasset var behövligt. Enda minuset var självklart vädret, men men man kan inte få allt här i världen.

Jag har hunnit ladda inför den här veckan som är overboked i min kalender. Förutom mitt jobb som idrottslärare, har jag massvis med klientarbete vilket är strålande! Det väntar en hel del träning och en träningsmatch på fredag. Bloggen blir dessvärre lidande men jag försöker blogga så fort det finns några minuter över. Har så himla mycket på lager som jag vill dela med mig, långa inläggen tar sin tid. Kvalité is priority!

Ni får så länge ta del av min sköna helg på Ronneby Brunn

Chill på hög nivå…

Födelsedagsbarnet…..

 

Fredagens outfit, invigde mina nya Guessskor…

 

Det pumpades på gymmet och jag blev positiv överraskad över utbudet. Fria vikter, cable cross, spinningcyklar och annat skoj. Formen just nu! Inget deffande på ett bra tag, handbollssäsongen drar igång om ca 3 ½ vecka. Det som jag älskar med PF är att jag håller en låg fettprocent på kroppen året runt (ca 12-13 %), något lägre under sommaren. Jag mäter mitt kroppsfett hos Seth på Breeze Fitness via ultraljud, det mest tillförlitliga sättet att mäta fett just nu.

Strike a pose!!!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.