Sommarlov 

Våra underbara elever har idag gått på ett efterlängtad sommarlov. Vi har även sagt hejdå till våra nior som påbörjar nya äventyr till hösten. Stort lycka till, det har varit en fröjd att vara er idrottslärare i tre år. Tusen tack för fina blommor och presenter <3

Det är mycket glädje under en skolavslutning och även känslosamma avsked. Vi lärare tackar av kollegor som byter arbetsplats eller går i pension. Oavsett, är det känslosamt för alla. 

Läraryrket är fantastiskt, man får möjligheten att träffa och arbeta med otroligt drivna, målmedvetna, duktiga och framför allt trevliga kollegor. Jag älskar att vara lärare i idrott och hälsa! Jag utvecklas för varje år som går och mitt mål är att ständigt utveckla ämnet på skolan, att varje enskild individ utvecklas utifrån sina egna förutsättningar, skapa trygga lärendemiljöer så att eleven ökar sitt intresse för rörsle och hälsa. Jag brinner ju för det här, jag är här för att stanna i yrket, många år till!

Endast två arbetsdagar kvarstår och därefter väntar sju efterlängtade semesterveckor, varav de två första spenderas i Montenegro som jag skrivit om tidigare. En rolig grej händer innan vi åker på onsdag, nämligen ett affärsmöte angående ett stort projekt eller mer samarbete kan man säga. Jag är så taggad, berättar mer när tillfälle ges. Stay tuned! 

Ikväll har vi varit hos syrran och Johannes på lite sommarfest/AW. Imorgon kommer Gripens coacher med respektive hem till oss, ska bli skitkul! 

Inlägget Sommarlov  dök först upp på Dajana Börjesson.

Källa:
Sommarlov 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.