Sommarfräsch kycklingsallad toppad med rostade kikärtor

Tillbaka till rutiner och hemlagad mat efter 13 dagar utomlands. Måste dock säga att vi har ätit nyttigt i Montenegro. Hur gott är det inte med grillad tonfisk, vit fisk, lax, kyckling och massor av grillade grönsaker? Det slank en och annan efterrätt efter kvällsmiddagen, annars höll jag mig till vattenmelon. Jag har inget behov av att äta snacks och dylikt som det lätt kan bli under semestern. 

Kvällens middag efter andra träningspasset blev en fräsch kycklingsallad, toppad med rostade kikärtor. Föredrar dessa enkla maträtter! 

Ingredienser för två personer 

  • 500 gram kycklingfilé
  • 1,5 dl Pauluns supermix 
  • 1 paket blandade bönor 
  • 3 stora salladslök 
  • 1 röd paprika 
  • Kryddor (jag använde citronpeppar & Vegeta) 

Gör så här: 

  1. Koka upp pauluns supermix i ca 20 min 
  2. Hacka salladslöken och paprikan och fräs i en stekpanna
  3. Skiva kycklingen i mindre bitar och stek ihop med grönsakerna, krydda
  4. Tillsätt ett paket blandade bönor och pauluns mix och rör om i några minuter
  5. Toppa med lite rostade kikärtor & done! 

Inlägget Sommarfräsch kycklingsallad toppad med rostade kikärtor dök först upp på Dajana Börjesson.

Källa:
Sommarfräsch kycklingsallad toppad med rostade kikärtor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.