Something is going on…

En betydligt gladare Dajana den här veckan. Jag har kommit igång med träningen efter min skada, dock småmyser jag under träningspassen. Inga tunga vikter, olympiska lyft, pressar etc. Viktigt att tänka långsiktigt, inte stressa fram och slå upp skada igen. Nej, tack!

Tack till alla som har stöttat och varit där för mig under den tråkiga och jobba skadeperioden. Jag är så tacksam för all hjälp jag har fått! Nu blickar jag framåt och nya målsättningar samt utmaningar. Skynda långsamt is the keyword (inte alltid lika lätt att göra det i praktiken).

Höstlovet börjar gå mot sitt slut, känner mig taggad inför jobb på måndag efter en inspirerande konferens i början av den gångna veckan. En rejäl kick av allt utbyte av erfarenheter och nya idéer ihop med 16 andra idrottslärare runt om i landet, har gett mig ny energi vilket var välbehövligt.

Till en annan rolig sak, har en stor grej på gång om allting går som planerat. Kan inte berätta något än, men lovar att återkomma när det väl är dags. Tålamod:)

20131101-204217.jpg
Foto Jessica Berguv. Try this one!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.