Sneak peak på vårt nya hus

Jag är så lycklig! Snart går flyttlasset mot Höllviken och medan det jobbas för fullt i huset om dagarna, har vi varit duktiga med att rensa vinden och smått i lägenheten. Det har bidragit till ett relativt stökigt hem för tillfället men samtidigt skönt att gå igenom alla våra saker för att slippa ta med det till huset. Att flytta är inte my kind of thing men den här gången går det förhoppningsvis smidigare till.

Nästan alla fönster är bytta samt att vi har öppnat upp två stora fönster från golv till tak (ett i sovrummet med dörrar som leder direkt ut till poolområdet), det har målats, satts upp ny vägg med skjutdörr osv. Så himla spännande att se alla fina förändringar. Köket ska kaklas, ny marmorskiva ska på och luckorna ska upp. Hejja hejja!

I helgen blev det även klart att poolen ska börja byggas så fort som möjligt. Jag kan verkligen se mig själv köra ett crossfitpass i mitt nya gym för att sedan hoppa i en uppvärmd pool (som jag även kommer kunna simma motströms i) för lite plask.

Enda möbeln som följer med till vårt nya hem är vår sköna säng. Allt annat ska säljas, någon som är intresserad av en soffa & soffbord (Ilva) matsalsbord+ stolar (Svenska hem) ock köksbord + två stolar (Ikea) så bara hör av er

Vi har alltså köpt en enplansvilla på 155 kvm med 1000 kvm trädgård. Bjuder på några bilder från huset (ca 2 veckor gamla). Har hänt en hel del sedan bilderna är tagna. Lovar att uppdatera med hur det går fram över. Btw, mitt nya intresse >> inredning! 🙂

 Fasaden ska målas under våren, taket ska fixas (såklart), vita fönster är uppe, dörren målas vit osv. Trädgården kommer förändras helt och hållet (mur/staket/pool/plattor osv) 

Matsal framför er med braskamin. Bakom finner ni det stora sovrummet som även det har braskamin 🙂

Har hänt en hel del i köket. Teglet är vitt ny för tiden. 

Sett från vardagsrummet ner till matsalen. Genom den stora öppningen skymmer ett sovrum där walk in closet kommer vara.

Bakom väggen är vårt sovrum. Fortsättning följer….. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.