Snapshots från senaste CrossFittävling

Jag tävlade i Crossfit nyligen. Vilken häftig upplevelse och roliga workouts! Jag och min teamie Matilda hängde med i toppen ett bra tag (2:a plats) och slutade till slut femma av 19 lag. Jag älskar att tävla! Man får ett kvitto på vad man är bra på och vad som behöver förbättras. Vi kämpade på och gjorde det väldigt bra. Det var många bra atleter med (som vanligt) som imponerade mycket mig. Jag blir motiverad till att träna hårdare och bättre för att bli ännu bättre crossfittare.

Jag och Matilda är nog överens om att tävlingens bästa prestation var workout 4. 10 varv av 4 handrelease pushups + 3 clean & jerk 50 kg (4 min). Som vi mosade den! Längesen jag var så lycklig i samband med eget idrottande.

Årets målsättning är att prova tävla på egen hand och jag har redan sikte mot en viss tävling. Spännande! Innan dess väntar en hel del träning. Förra veckan påbörjade jag min nya programmering som min coach Daniel gjort och hittills älskar jag den!

Några snapshots från Best on the West. Photo @mandalay & Jessica Berguv

   
    
    
   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.