Skinroller Pro – Dermaroller

img_7976

Skinroller

Skinroller Pro från Skinroller.se

SKINROLLER Pro

Jag är väldigt noga med att ta hand om min hy. Det är ingen hemlighet att jag liksom många andra kvinnor inte är särskilt förtjusta i rynkor. Säg vad man vill, men jag gör gärna det lilla extra för att undvika dem eller allmänt vårda min hy! Jag älskar att prova nya saker och igår började jag använda min Skinroller. Jag har läst och hört så mycket gott om denna produkt och jag måste erkänna att jag ser fram emot att använda produkten och se resultaten. Microneedling som det kallas, har visat sig vara effektivt för personer som vill minska synligheten av ärr, reducera rynkor, behandla torr och känslig hy samt göra huden fastare. Låter perfekt för mig del!


Skinroller

Skinroller

SKINROLLER – SÅ HÄR FUNGERAR DET

Hudrollern förs med små rörelser över huden som delas in olika områden, t.ex. panna, kinder, nacke osv. Då rollern består av hundratals små nålar, skapas kontrollerade skador i huden när man drar rollern över det specifika området, som i sin tur sätter igång hudens naturliga läkningsprocess.  Nytt kollagen produceras som är nödvändigt för tillväxten av bindväv och nya hudceller. Nålarna skapar små microkanaler i huden som underlättar upptagandet av ämnen från krämer och serum på ett bättre sätt. En skinroller kan även användas i ett förebyggande syfte! Skinroller används även av hudvårdsterapeuter och dess effekter är väldokumenterade. Passar både män och kvinnor. 


Skinroller

Skinroller

Passa på – använd rabattkod: voyz20

Just nu kan ni köpa en Skinroller för endast 379kr (Ord.pris 695kr) samt få 20% rabatt genom att använda rabattkoden: voyz20. (Rabattkoden lägger ni till i varukorgen.)

Inlägget Skinroller Pro – Dermaroller dök först upp på Dajana Börjesson.

Källa:
Skinroller Pro – Dermaroller

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.