Sikken otur!!!

Måste bara dela med mig av min h*lvetes hemresa från New York, det var så jobbigt att jag skrattade till slut……

Mitt flyg från New York var i tid, ca 15.30 i måndags skulle vi lyfta och allt gick som planerat men precis när planet rör sig från Gate:en meddelar piloten att trycket i däcken är för dåliga. Det brukar ta ca 30 minuter att åtgärda men tror ni att det gick så snabbt? Knappast! Vi spenderade ca 5 h inne i flygplanet innan vi till slut lyfte mot Frankfurt där jag skulle mellanlanda i ca 1½ h för att ta flyget till Köpenhamn.  

Framme i Frankfurt 2½ h försent betydde att alla på planet missade sina flyg och istället fick jag vänta fyra timmar för att flyga VIA GÖTEBORG för att komma till Köpenhamn. Kom igen liksom, ska jag behöva mellanlanda igen?…..Det vara bara till att acceptera, ville bara komma hem! Nåja, framme i Göteborg runt 14.00 för att sedan lyfta mot Köpenhamn 15.30. Väl framme i Köpenhamn märker jag att min andra väska inte syns till….. kan jag ha mer tur eller? Efter två timmar fick jag beskedet att min resväska befinner sig i Göteborg, really…har jag så mycket otur? Enda turen i oturen var att väskan var där och inte i Frankfurt för att de skulle ta 1-3 veckor att få hem. Tack gode gud för den goda servicen här i Sverige, SAS körde hem min väska i förmiddags till dörren!

I alla fall nu hade jag en resväska och skulle bara ta tåget över till Hyllie där Johan skulle hämta mig. Men någon tur med det har jag inte….. jag köper min biljett och ser sedan att alla tåg är inställda till Sverige då ledningen inte fungerar…. gissa om jag flippar??? Jag börjar skratta för mig själv och jag tror att folk undrade vad det var med mig… I en timme stod jag där, pratade med Johan emellanåt och till slut sa de att en buss kommer och alla rusar dit och trängs, det var säkert 500 personer som ville in i bussen. Plötsligt meddelar busschaffören att han inte tar kort längre…realllyyyyyy? Det har nu säkert gått två timmar efter att jag köpt min tågbiljett. Johan berättar att de hade öppnat ett spår där det går två tåg i timmen till Sverige och jag skyndar mig ner till spår 2 och ser tåget på plats…. jag skyndar mig….och tror ni att jag har tur? Haha….. precis när jag ska kliva på…då hoppar min telefon ur min ficka och hamnar under tåget…. just då… skrattade jag så mycket att jag nästan började gråta. Helt jävla sjukt! Där står jag alltså, dörren till tåget är öppen och jag kan inte kliva på eftersom min telefon ligger under. Detta händer bara mig, sinnessjukt!!!

Det vara bara till att hämta personal eftersom det är ström på spåret och vänta ytterligare 45 minuter…. Gissa om jag var glad när jag kom hem?

Ja just det, glömde tillägga att jag glömde min glasögon hemma hos Amanda så hon fick köra de till flygplatsen när jag befann mig vid min Gate. Slutade med att personalen fick springa till check in-desken och springa tillbaka till flygplanet och då satt vi alla i flygplanet och väntade på de. Kvinnan kommer in på flyget och då stängdes dörren…. eeeeehhhhhh…sorry…

3 comments on “Sikken otur!!!

 1. Linda on said:

  Alltså OMG jag döööör….men våran oturs vecka och sen din hemresa. Seriöst mer otur går inte att få!!! Kan ju inte låta bli att skratta 😉

  • dajana on said:

   fatta att jag grät i princip när min telefon åkte ner under tåget och jag skulle endast kliva på och få åka hem…… verkligen otur in i det sista…. tro mig jag skrattade rätt högt på perrongen och svor några gånger där emellan.. hahaha…… nu väntar endast tur resten av året hahaha…….

 2. Linda on said:

  Ja kan tänka mig…att man ens kan ha så mycket otur under en resa…helt sjukt. Ja jag har inte haft mer otur nu, så nu har det vänt! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.