Representerar Team Forever Fit by Better Bodies 2014 – Helene-Ice Ahlson som coach!

Minns ni att jag tidigare i höstas berättade för er att jag eventuellt hade något stort på gång? Nu kan jag äntligen berätta att jag kommer att representeraTeam Forever Fit by Better Bodies under 2014! Jag är enormt tacksam och glad över att få vara en av de 12 duktiga adepter av 235 sökande som kommer stå på scen för Helene Ahlsons team. Att få ha självaste Helene som coach är det bästa av allt! Hennes klienter presterar alltid på topp och att jag nu blir en av dem kommande klienterna, gör att jag skuttar av glädje.

Jag och Helene känner varandra sedan Gladiatorerna, vi möttes bl.a. i ringarna (där jag fick stryk hihi 🙂 ) Allting började med att jag och Helene pratade lite löst om att jag skulle upp på scen. Ju mer jag tänkte på det desto mer ville jag….why not liksom? Det har alltid funnits i mina tankar men jag har aldrig tagit saken i mina egna händer men nu fick jag en möjlighet.  Jag sökte precis som alla andra och jag kunde helt ärligt inte ha fått en bättre julklapp. Medan jag läste mailet, steg min puls till 180 s/minut. Det kommer alltså bli verklighet! Ett år med det grymmaste teamet!

Det innebär också att jag kommer bli sponsrad av Better Bodies och Swedish Fitness (Ultimate Nutrition, Nanox & Grenade). Hur freeking underbart är inte det? Jag längtar efter att få dra igång det här häftiga äventyret. Förutom Helene ingår Frida Bålefalk, Linda Hageman och Swedish Fitness i teamet som har hand om allting, ska bli kul och lära känna alla. Jag är fullt medveten om att det kommer krävas 110 % all the way, och jag lovar er att 2014 kommer bli magisk. Jag ska dessutom gifta mig! 🙂

Ni kanske undrar i vilken gren jag tänker ställa upp i? Det lutar åt Athletic Fitness men det är något jag ska komma överens med Helen. Så här går det till:

Atleterna tävlar i två olika klasser. De som är kortare än 180 cm (herrar) respektive 165 cm (damer) tävlar i en klass och de som är längre tävlar i en annan. Varje tävling består av tre ronder. Atleten i varje klass som får flest poäng sammanlagt vinner.

Rond 1 (fysik)

Atleterna står på scenen och blir av domarna bedömda efter fyra olika poseringar. Domarna tittar framförallt på muskulär utveckling, fettmängd och symmetri.

Rond 2 (styrka)

Atleterna ska, under strikta former, lyfta sin egen vikt så många gånger de kan i övningarna chins och dips. 

Rond 3 (uthållighet)

Uthållighetsronden består av en hinderbana som atleterna korrekt ska ta sig genom på så kort tid som möjligt. På vissa tävlingar används istället en roddmaskin där det gäller att ro så långt man kan på en minut eller att ro 500 meter på tid. Det brukar vara det senare alternativet. 

 
Im one of them! Happy me! Jag och Helene när hon var på besök i Malmö.


Min vackra vän och blivande coach! Vacker som få! Helene har i princip vunnit allt det går att vinna på scenen. Bäst i branschen! Otrolig inspirationskälla!

Jag kommer skriva en hel del om detta som ni kanske redan förstår. Följ mig på denna häftiga resa 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.