Pulled Pork och sköna fredag!

Helt underbart att avsluta dagen på Gripen Crossfit och hålla dagens sista två pass. Så mycket energi från alla håll och kanter, magiskt!

Jag hann med ett eget träningspass också och jag kan berätta att lyckan är stor att kunna lyfta, lite i alla fall. Marklyft på 60 kg och frivändningar på 40 kg är en skön början även om jag sååååå gärna hade velat ösa på med tyngre vikter. Det får vänta! Sakta och säkert kommer jag öka vikter och intensitet i träningen. Viktigast av allt är att det går framåt dock är det tydligt i allting jag gör att styrkan försvagats en aning i min vänster arm. Måste vara försiktig.

Any way, körde innan Davidshall och inhandlade pulled pork med sallad och bönor. Helt obeskrivligt gott! Hann knappt blinka innan maten var nere.

Med fötterna på bordet och min hund i knät avrundar jag min jobbvecka. Johan spelar match och kommer inte hem förrän senare. Jag ska passa på att ta igen serier och bara koppla av i soffan. Dags att poppa hemmapopcorn, som jag har längtat. Mumsfiblibabba!

Jag uppdaterar min Instagram dagligen, så glöm inte att kika in (dajana_fit)

20131122-212634.jpg
Bild från dagens klipp när jag nöter 8:or i clean på 40 kg. Kändes stabilt och lätt. Skönt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.