Proteinpannkakor med chokladsmak

Sportsöndag as usual! En alldeles utmärkt dag för rörelse! Jag och Johan är alltid extra flitiga med träningen under helgdagarna. Älskar det!

Min dag
• Morgonpromenad 45min✔️
• Träning- Crossfit ✔️
• Bio – 22nd jump street ✔️
• Gym (ben & mage) ✔️
• Kvällspromenad 45 ✔️
• Fotbolls-VM ✔️

Efter kvällspromenaden smällde jag ihop tre enkla proteinpannkakor. Ibland provar jag mig fram och oftast blir resultatet bäst då, som idag!

Blanda i en bunke två ägg, 150 gram kvarg (Lindahls), 1 skopa proteinpulver, 2 tsk kakao och 1 msk fiberhusk. Sedan är det endast till att steka tre mindre pannkakor.

20140630-002933-1773223.jpg
Jag la 1/2 banan och massor med färska blåbär på. Ljuvligt gott!

Proteinpulvret jag använde är från Nanox, Varcil R2 Whey Isolate (chokladsmak). Drack det efter min träning och det smakar mumma. Fick ett mycket trevligt paket idag från min samarbetspartner Swedish Fitness, innehållandes kläder från Better Bodies och kosttillskott från Ultimate Nutrition, Grenade och Nanox. Glad tjej!

20140630-004204-2524896.jpg

Nu återstår endast 11 dagar till bröllopet, stressen och nervositeten stiger för varje dag vill jag lova. Det återstår massor att fixa, trixa, planera och inhandla etc. Säg vad man vill men att planera ett bröllop är inte en dans på rosor! Vi träffade vigselförrättaren igår och mötet kändes otroligt bra. Vi är i goda händer med andra ord. I veckan ska jag träffa fotografen och frisören för vidare detaljer.

Till något annat. Ni vet att jag inte längre kommer arbeta som idrottslärare på Sofielundsskolan i höst utan jag söker nya utmaningar. Jag sökte ett jobb i fredags och blev kallad till intervju under lördagen. Det går undan! Det är inte ett lärarjobb och det är det enda jobbet jag har sökt hittills sedan jag sa upp mig. Jag söker de jobb som jag verkligen vill ha och detta är som gjort för mig 😉 Håll tummarna!

Avslutar den här veckan med en söt bild på Hugo. Trött kille efter allt fotbollstittande 🙂

20140630-005443-3283284.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.