Proteinfluffet som räddar min diet!

Vilken dag här i Malmö! Ovädret har skapat förödande översvämningar runt om i staden. Jag var millimeter från att själv fastna i vattnet med min lilla smart-bil på väg mot Gripen i morse. Tyckte vägen dit va hur lugn som helst tills jag var ca 400 m från lokalen. Några centimeter blev till att bilen började släppa in vatten! Precis innan bilen la av lyckades jag köra upp på trottoaren och parkera på högre mark. Iklädd stövlar gick jag försiktigt (vattnet nådde upp till knäna) till Gripen, tack och lov låg inte boxen under vattnet som många byggnader runt omkring gjorde. Jag vågade inget annat än att köra hem (körde på cykelvägen en bit innan jag nådde vägen utan vatten) och jag ska va rätt glad över det med tanke på att kvinnan i bilen bakom mig körde några meter längre än jag, och bilen la av. Hon fick inte igång sin bil alls, stackare. Inget jobb på Gripen idag och jag är hemskt ledsen över de inställda passen, men sådant här går det ej att göra något åt.

Jag kunde ta mig till Sats och träna och jag ville inget annat än att löpträna senare under dagen. Det finns inget dåligt väder men det här förbaskade vädret höll mig inomhus. Istället knopade jag ihop ett svettigt cardio-pass hemma och avslutade med en promenad (inget regn då, typiskt nog).

Det jag ville tipsa om är det här smarriga chokladproteinfluffet!

IMG_0204.JPG
Jag har nu dietat i 12 dagar och det är inte lätt men samtidigt inte svårt heller. Handlar endast om planering och fokusering på målet!

Följer en strikt dietplan från min coach Helene och det gäller att mixa med ingredienserna så att man inte tröttnar på maten.

IMG_0206.JPG
Till min gröt (gjord på havregryn och kanel) mixade jag ihop 4 äggvitor, 80 gram kvarg, 1/2 skopa proteinpulver (Varcil R2 från Nanox är obeskrivligt gott), 1 tsk kakao och 2 msk sukrin mellis (fungerar med andra sötningsmedel). Det är som att äta dessert! Jag brukar äta fluffet direkt ur skålen med en sked. You got to try!

IMG_0210.JPG
Riktigt gott proteinpulver!

Helgen har svischat förbi som alltid. Lördagen bestod av jobb och träning på Gripen, matlagning (10 matlådor gjorda), poseringsträning hemma framför spegeln och mys med Hugo.

Btw, har börjar vikariera i Vellinge och jag stortrivs! Väntar för övrigt på ett oerhört viktigt besked i veckan så håll tummarna!

Imorgon väntar dubbla träningspass, besök hos Fotkultur som har re-opening och blir Nordens första Vivobarefoot – butik samt ett klientmöte. Hoppas ni får bra en vecka! Dags att släcka. Natti Fnatti/D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.