Pinchos i San Sebastian

img_6956-4

Sorry för att det har ekat lite tomt här i bloggen sedan i torsdags. Man kan säga att vår trip i San Sebastian varit minst sagt fullbokat till bristningsgränsen plus att uppkopplingen på hotellet var urkasst. But I’m back och vi har varit med om något fantastiskt, som ni får läsa om här i bloggen. 
Vi mjukstartade matresan med en redan förutbestämt Pinchosrunda inne i stan. Jag säger bara herregud vad gott! Totalt blev det sex olika stopp och kvällen avrundades på en cocktailbar. 

Jag har aldrig tidigare ätit Pinchos utan tapas. Mycket av maten serverades på bröd som redan stod framme på bardisken. Ofantligt många olika sorters Pinchos att välja mellan och oftast kostar de mellan 3-4 Euro och samma gäller vin. Alla ställen vi besökte kryllade av spanjorer och turister över hela världen. Man fick ibland nästan armbåga sig fram för att beställa mat. Väldigt trevligt att mingla på det här viset måste jag säga. 

Jag gillar det här konceptet med att man plockar mat som faller en i smaken, lite som en buffé. Någon liten Pinchos på varje ställe. Kan varmt rekommenderas.

   
  

   
    
  

Mer om resan imorgon. Dags att stiga på planet mot Köpenhamn nu. 

Inlägget Pinchos i San Sebastian dök först upp på Dajana Börjesson.

Källa:
Pinchos i San Sebastian

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.