Photoshot – Enkelt Never Satisfied

Enkelt Never Satisfied

Enkelt Never Satisfied

Enkelt Never Satisfied

Vilken underbar, solig och mysig höstdag det har varit denna lördag. Vädret underlättade fotograferingen som jag gjorde tillsammans med teamet för klädmärket Enkelt Never Satisfied. Det är en ära att få vara ambassadör för dem och det som varumärket står för. Hemsidan släpps vilken dag som och då kommer ni kunna ta del av fina erbjudanden. Stay toned! Glöm inte att följa oss på instagram ”enkeltneversatisfied”.

Jag älskar när unga entreprenörer vågar satsa på sina idéer och förverkliga sina drömmar. Det krävs otroligt hårt arbete, driv, ambition och vilja för att nå dit. Trots att varumärket fortfarande ligger under uppbyggnadsfasen är det ett högt tryck på beställningarna. Ett kvitto på att det går åt rätt håll. Jag är stolt över att få vara med på den här resan!

Team #Enkelt

Team #Enkelt

Enkelt Never Satisfied

Enkelt Never Satisfied

”Enkelt Never Satisfied – the road to success”

Att representera #enkelt och bära våra kläder kanske känns tufft, men vårt mål är att motivera fler till ett hälsosamt och aktivt liv, tjej som kille, kvinna som man, barn som vuxen. Det handlar inte bara om träning, utan även utanför träningsanläggningen skall du visa åt vilket håll du är på väg mot och föregå med ett gott exempel. Vårt fokus är att må bra och leva längre. Målmedveten, fokuserad och disciplinerad – vi vet vad som krävs för att lyckas! Med våra kläder finner du motivation, din spegelbild är din motståndare, låt den göra dig påmind om att du aldrig ska vara nöjd – det är enkelt!”

Inlägget Photoshot – Enkelt Never Satisfied dök först upp på Dajana Börjesson.

Källa:
Photoshot – Enkelt Never Satisfied

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.