Personlig tränare på Z23s sommarcamp utomlands!

Ett stort uppdrag för F.I.T är på ingång! För en vecka sedan blev det klart att jag ska jobba på Zoran Roganovic handbollscamp Z23, nere i Montenegro i ca två veckor. Zoran har varit och är fortfarande en av Sveriges bästa handbollsspelare! Är man någorlunda insatt i handbollsvärlden, har man full koll på vilken fantastisk handbollsspelare han är, med dessutom en grymt bra fysik!

Det är verkligen en ära att bli tillfrågad och uppdraget kommer först och främst att vara personlig tränare.  Jag kommer även involveras i andra aktiviteter, och jag är taggad till hundra! Jag älskar campens koncept, att man har möjlighet att åka ner till Montenegro med hela familjen, och medan barnen tränas av världskända handbollsspelare, spelar cup, kan föräldrarna blir tränade av personliga tränare (i detta fall mig), göra utflykter, ligga på playan och dylikt. Paketet är all inklusive och självklart finns det tid för hela familjen att umgås, strand-och poolhäng för även barnen.

Själva campen är i Budva, Montenegros Ibiza som har erbjuder något för alla. Hur roligt är det inte att mina föräldrar, syrran och hennes sambo Johannes är nere på semester under samma period, och endast 90 minuter från Budva? Vi kommer med andra ord att hinna träffas och umgås.

Under höstlovet anordnas Z23:s handbollscamp i Lund och vissa av er kanske minns att jag höll i flera fysträningar under första campen någonsin 2013. Ni kan läsa om det HÄR. Så kul att få göra come back!

Dagen efter att jag går på semester, sitter jag och Johan på flyget mot Montenegro, och även Johan kommer hjälpa till med vissa saker, kul! Vi längtar och är taggade som tusan!

Nu ska jag strax köra ner till Ystad för att hålla ett träningspass för Ystad IF.s damlag i div.1. Cao!

Inlägget Personlig tränare på Z23s sommarcamp utomlands! dök först upp på Dajana Börjesson.

Källa:
Personlig tränare på Z23s sommarcamp utomlands!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.