På lördag smäller det – Torso Twisted

Nu återstår det endast några dagar innan den efterlängtade crossfittävlingen Torso Twisted avgörs i Baltiska hallen. 

I år tävlar jag med min beast Matilda Larsson och jag är så otroligt glad över att vi har hittat varandra. En underbar vän men också en riktigt grym träningsbuddie. 

Ett år sedan min förra tävling och det var i ingen mindre än Torso Twisted där jag och Lorena gjorde en jättefin prestation och kammande hem en välförtjänt tredjeplats. Det var riktigt bra motstånd då och i år är alla ännu bättre. 

Jag och Matilda går in i tävlingen med otrolig fokus och glädje. Tävlingen ska bli så himla kul, vi ska njuta av varenda svettdroppe och en sak kan jag lova er…vi kommer fajtas, kämpa, kriga i varenda workout! Oavsett motstånd vill vi efter att tävligen är avgjord kunna säga ”vi gav precis allting”. Det är vår primära målsättning med tävlingen oavsett placering. En extrem viktig sak som jag lärt mig efter 20 år som handbollsspelare är att aldrig lägga fokus på siffrorna. Om du gör vad du ska, ditt lag följer taktiken och spelar som avtalat, alla jobbar mot samma mål, ni visar glädje och stöttar varandra i både mot-och medgång… ja då kommer även att resultatet att lösa sig. 

Viktigast av allting är att jag och Matilda vet exakt vad vi går för och att vi tror på oss själva. 

    Ni kommer väl och hejar på Team Lars-Börje på lördag kl. 09:00 i Baltiska hallen? Tävligen pågår även under söndag från 09:00. #javiärliteknasihuvudet 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.