Överst på pallen 

img_9174-1

 Jag och Matilda har längtat efter ”Team Lars-Börjes” comeback och äntligen var vi på banan igen i fredags. Vilken tävling vi gjorde! 

Min och Matildas uppladdning var kanske inte en av de starkaste, men herregud vilken inställning och vilja vi gick i med i tävlingen! Matilda var sjuk 3-4 veckor i december och jag åkte på semester och kunde inte riktigt träna ren crossfit, plus att även jag var sjuk en hel vecka efter Växjötävlingen i december. Jag landar på svensk mark dagen innan tävling och Matilda planerar, fixar och donar inför dagens dop (matlagning deluxe) osv. Rätt hektiskt innan tävlingsstart med andra ord. Det ska tilläggas att Matilda fick barn för ca fyra månader sedan! Wow, säger jag bara! Vilken superwoman till bästa teammate jag har! 

 Man får inte glömma all träning som har gjorts under hela hösten, och jag tackar min coach Daniel ännu en gång för min utveckling. Nu siktar jag och Matilda på nya teamtävlingar under 2017. Målet är att träna hårt och klokt, bli ännu bättre på svagheterna som för varje dag blir färre. Det är något som är extremt viktigt när du tävlar, dvs. om en svaghet kommer på en tävling, att se till så att dippen inte blir för stor. Hur coolt är det inte att Team Lars-Börje vann precis alla event (event 1 delad etta) i fredags? Det bör tilläggas att motståndet var riktigt bra i vår klass! Utveckligen går åt rätt håll, nu väntar tuff träning igen, och det är betydligt roligare och motiverande att återgå till min programmering. 

   
    
 
Alla medaljörer samlade på en och samma bild från tre olika klasser. Vinnarna fick varsin guldig 24 kilos kettlebell. Riktigt häftigt pris!  Mycket kärlek i bilden ovan. Vi och team M&N kramas hårt efter att slutsignalen i finalen gått. 

 Extra roligt att både jag och Linus, som är ambassadörer för Enkelt Never Satisfied, stod överst på pallen. Ni vet väl att ni får 15 % på alla produkter om ni använder koden ”DAJANA”? In och beställ de senaste träningskläderna HÄR

Inlägget Överst på pallen  dök först upp på Dajana Börjesson.

Källa:
Överst på pallen 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.