Nytt år, nya möjligheter!

Hoppas att ni alla hade ett fantastiskt slut på 2010 och en härlig början på det nya året! Vi firade gårdagen med kärt sällskap och med otroligt god mat nere i Kivik. Vi tackar mästarköket för allt det goda som bjöds! Nyårsfirandet kunde inte ha varit bättre och ingen var ”hängig” (bakfull) idag heller, jag drack två goda glas av det röda vinet och sedan skumpa vid tolvslaget! Perfekt!
Jag och Johan var på hugget idag och arbetade i lägenheten över fyra timmar med att riva sisådär sju lager av tapeter, my god vilken träning det är! I slutet av nästa vecka är förhoppningsvis vår drömlägenhet färdig. I veckan ska det inhandlas en walk in closet, jobbigt? NOT!
Kommande vecka har jag en hel del att göra, nya planer gott folk, nya planer! En hel del ska bockas av så imorgon är det planering som gäller! Blir en hel del träning, två matcher står på schemat också men samtidigt ska jag försöka njuta av min sista lediga vecka innan jobb på måndag. Har ni några nya planer för det nya året? Nyårslöfte? Mina nyårslöften (eller snarare målsättning med företaget, mitt jobb, handbollen och mitt privata liv) är nedskriva och nu gäller det att arbeta hårt för att nå de allihopa!
Anyway, bjuder på några bilder från nyårsfirandet. Den nya inhandlade kompakt-systemkameran ska omedelbart lämnas tillbaka, tyvärr håller den inte måttet. Ska försöka hitta en bättre.
Fyra, väldigt hungriga gäster väntar att få hugga i den goda gulaschsoppan till lunch:) ”Sedin” på kanten joinade denna underbara dag! Tyckte Johan var riktigt ball!
Vi passade på att mysa lite i soffan efter lunchen.
Pernilla och jag. Så roligt att träffa Pernilla, Krille och deras söta pojk! Hoppas vi ses mer det här året mer än förra:)
En av kockarna, Niklas! Notera ”Smör & Grädde” på tröjan! Den oöppnade restaurangen, än så länge?
Undra vem som underhåller myshörnan?
Tack till er alla som gjorde gårdagen till magisk kväll/natt:) Tycker om er alla!
En trött Dajana borde gå lägga sig, imorgon ska det spenderas några timmar i lägenheten (måste sopa upp allt skräp så gubbarna kan göra färdigt jobbet på måndag). Imorgon är det träning i Höör också vilket är underbart, jag är på hugget!
God fortsättning och gott nytt år kära läsare!
Kram Dajana

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.