Nya träningskläder som ger freekin good motivation!

Jag börjar smått komma tillbaka till mina rutiner men har lite svårt att inse att det endast återstår en semestervecka. Som tur är handbollen igång på allvar och det sätter sprätt på vardagen. Igår avverkade vi ett bra pass, imorgon väntar två träningar nere i Trelleborg:)

Jag har ännu inte tagit tag i min garderob men har däremot rensat ut 2 stora svarta soppåsar med kläder och skor. Tanken är att sälja det på loppis här i Malmö eller i Lund. Vissa saker ska jag dock sälja på Tradera, länkar härifrån dit för er som är intresserade när jag fixar det.

I alla fall är jag sjukt pepp inför min kommande träningsperiod fram till seriestart som jag ska göra klart under helgen. Förutom alla handbollsträningar, träningsläger och träningsmatcher, ska mina egna träningspass vara av hög kvalité, väl genomtänkta, struktrerade och planerade (vilket de egentligen alltid är). Det sociala livet blir dessvärre drabbat en aning så fort det börjar dra ihop sig på allvar. Jag är ledig en helg fram till seriestart den 22 september men det är jag van vid efter alla dessa år som handbollsspelare. Jag älskar sporten och kommer spela så länge som det går (om inte skador sätter stopp).

Jag har shoppat järnet i USA och träningsgarderoben har fräschats upp minst sagt! Många dollar har lagts på speciellt Under Armour, mitt favoritmärke som är tre gånger så dyrt här hemma i Sverige. Träningsmotivationen ökar markant så fort jag köper något nytt och gissa om energin sprudlar just nu….. Vill bara använda allt nu! Fullkomligt älskar när jag trivs med det jag har på mig, looking good is important;)

  

Mina nya träningstoppar och linnen. Älskar Under Armours sporttoppar som jag gjorde lite reklam för i bloggen för ett tag sedan. Det fick bli fyra stycken!

  

Heatgear och T-shirtar från Under Armour. Love them!

 

Korta löpartajts, hotpants, shorts och mjukis… allt från Under Armour förutom de rosa hotpantsen (Nike). Jag gillar rosa, syns det ?:) Sedan tre stycken löpartröjor som jag gärna använder på jobbet. Har redan några sådan i Peak, love them all!

 

Det blev några hoodies också och löpardojarna som jag visade i förra inlägget. Sedan en liten summering av träningskläderna…. ni ska bara se mina vardags/festkläder och skor jag inhandlat också…. jag erkänner att jag är en shopholic…. Can´t help it! 🙂

Jag är redo för en ny träningsperiod! Längtar till imorgon..och övermorgon…och….. Let´s get F.I.T!!!

Klockan är mycket, dags för sängen. Ikväll har vi grillat och haft Anna och Ola på mysbesök, alltid lika trevligt! Det blir fotboll med de på söndag och kanske även sol/bad om vädret tillåter. Imorgon ska jag försöka ta bilder från vår handbollsträning så ni får ta del av min största passion här livet, handboll. Två träningar väntar och sedan middag hos svärföräldrarna i Dalby på kvällen. Cao!

 

 

3 comments on “Nya träningskläder som ger freekin good motivation!

 1. natalie åberg on said:

  Hej Dajana måste först säga att vilka fina kläder du har köpt. (: men det är en sak jag undrar. får ni utmanare umgås med gladiatorerna efter att alla program är inspelade? jag tänkte på er fritid. Skulle vara kul och veta. Kram Natalie (:

  • dajana on said:

   Hej Natalie,
   Självklart kunde utmanarna umgås med Gladiatorerna efter inspelningen men däremot var våra rum under inspelningen helt avskilda och vi umgicks inte alls något. Under inspelningen var det ju fight mellan utmanare och Gladiatorerna men efteråt var det en mer lättsam stämning. Ha det kanon!

 2. natalie åberg on said:

  Tack dajana för ditt svar. (:
  Ha det kanon dajana.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.