Nya rutiner

Söndag innebär förberedelser inför kommande vecka för oss. Vi klev innanför dörren efter Göteborgsvistelsen samt söndagsmiddag hos Johans föräldrar runt 19:30. Det var otroligt gott med ugnsbakad lax 🙂

Det var bara att ställa sig vid spisen och tillaga veckans matlådor. Vi har kommit in i rutinen att tillägna några timmar i köket för att slippa göra det 21:00 under veckodagarna. Skönt!

Vi har även ändrat våra träningsrutiner. Blir många promenader och träningar innan jobb fram över. Morgondagen kickar vi igång med promenix 06:15 och tisdagsmorgon med gymmet.

Jag och Johan har satt upp nya målsättningar, och det är betydligt roligare när vi tränar och äter tillsammans. Motivationen och viljan blir ett snäpp vassare. Nu kan jag äntligen börja träna liiiite tyngre, ska bli kul med olympiska lyft, tuffare wodar i boxen och tyngre styrketräning med Johan på Sats. Handbollsträningen har inte varit några problem.

För att orka med all träning och jobb innebär det också tidigare läggdags. Klockan är 22:30, dags att släcka för idag (annars brukar det lätt bli mellan 00:00-01:00). Ha en underbar vecka allihopa!

20131117-222858.jpg
Foto Jessica Berguv

2 comments on “Nya rutiner

 1. Härligt att höra du är igång igen 🙂 Och verkliegn skoj att ni kör ihop, önskar min man va mer träningsintresserad, men jag har inte släppt hoppet än 😛

  • dajana on said:

   Ja verkligen! Otroligt skönt och kunna lasta på lite vikter 🙂
   Hehe… Ja det gör mkt det här med att träna ihop. Det va inte heller så självklart tidigare för oss eftersom båda tränade vid olika tidpunkter. Men dessa nya rutiner gör att vi kör minst 3 pass ihop i veckan.
   Ge inte upp, locka med något 😉
   Lycka till nu när du ska tävla! Nu är det bara det roligaste kvar ju!:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.