Nu är vi heta igen!

Hemma efter 23.00 en vardag, inget att hurra för i vanliga fall men idag minsann gör det absolut ingenting! Vinst hemma mot Åstorp 28-18! Efter en trög start kom vi igång i andra halvlek och äntligen släppte det i andra fasen och målen trillade in. Åstorp punktmarkerade mig från start, bland det tråkigaste som finns och vi hade problem att lösa de i första halvlek. Dock i andra halvlek spelade vi upp oss mer och mer och deras dubbelpunkt på mig och Lundahl gick mindre bra. Istället kliver andra spelare fram och levererar, underbart att se våra juniorer ta för sig! Riktigt bra fightat idag, även om de inte var ”skönhandboll”. Poängen är de viktigaste och att glädjen är tillbaka! Två i div 1 för tillfället som nykomlingar är helt ok 😉 Nöjd med min egen insats, deltog inte särskilt mycket i anfallsspelet pga punktmarkeringen men några linjeavslut, i andra fas och straff (1) är klart godkänt. Sköt dock två straffar i stolpen, mindre ok :/ 4 mål på 6 avslut, nöjd med försvarsspelet, samtidigt som hela laget sliter bakåt tillsammans är underbart att se! Härligt jobbat idag tjejer!

I helgen är vi spellediga, mycket träning inbokat i schemat. Imorgon spelar Johan match och i helgen drar handbolls-VM igång. Lovely!

När vi anländer hem så sent, lockar det inte med värsta matlagningen men nyttigt måste vara. Det blev en omelett (2 hela ägg+3 äggvitor + 100 gram kokt skinka), ett grovt knäckebröd och en nyttig (köpt) rödbetssoppa från Spoons. Kul att hitta nyttiga, snabba alternativ när tiden inte räcker till. Vi lagar alltid mat men gränsen går vid midnatt om jobb väntar dagen efter. Any way, soppan innehåller vatten, rödbeta, potatis, morot, palsternacka, lök, selleri, ingefära, lime, vitlök, olivolja, salt och peppar. Näringsinnehåll per 100 gram, 56 kcal, 1,5 gram fett, kolhydrater 8,6 och protein 1,1. Som ni ser innehåller soppan inte så värst mycket protein men det gäller att vara kreativ! Man kan steka eget kött/kyckling vid sidan om och lägga, done! Finns i flera smaker, köpt på Hemköp. Prova!

20130110-235547.jpg

20130110-235554.jpg

20130110-235602.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.