Nu är det nära….

Återstår mindre än sex veckor av dieten och debuten i bodyfitness. Kroppen känns relativt bra, träningen går bättre än någonsin men hungern är lite jobbig emellanåt. Det vore märkligt om inte kroppen svarade annorlunda. Cardion som görs i princip varje morgon runt 06:00 (HIIT eller löpning) känns otroligt bra, trodde aldrig jag skulle älska att stiga upp SÅ tidigt och träna! Jag är nattmänniska och kan träna hur sent som helst… Things change… 🙂

Mina powernaps gör under för tillfället! De gör att jag är fräsch och utvilad inför kvällspassen. Fullt fokus mot målet och inget annat, nu är det nära. Om två veckor är det dags för en ny fettmätning. Jag startade på 15,6 % kroppsfett (vilket är relativt lågt innan dietstart) och fyra veckor senare låg jag på 12,3. Målet är att ligga strax under 10 % den 27:e oktober och när det väl är dags för scenen (22:e november) ska jag ligga på ca 7-8 %.

Jag måste ge otroligt mycket credd till de människor som går på dessa hårda dieter ofta. Det är banne mig inte lätt! Att träna hårt är beeeeetydligt lättare! Inte konstigt att endast få klarar av att ligga på låg fettprocent året om. Eloge till er 🙂

Puuhh..nu är jag rätt trött! Löpning imorse 8 km, jobb till 15:00, träning igen och sedan jobbade jag på Gripen 16:30-21:00. Hemma runt 22:00 för att avnjuta min sista måltid för dagen, casein, mums! Jag har nog aldrig uppskattat mat så mycket som jag just nu under dieten. Jag fullkomligt längtar efter mina matlådor varje dag! Ny dag imorgon, nya träningspass och nya måltider 😉

IMG_1478.JPG
Glöm inte att följa min resa via instagram, uppdaterar i princip varje dag 🙂 Dajana_fit är namnet!

One comment on “Nu är det nära….

  1. Emelie Nilsson on said:

    Riktigt imponerande!
    Lycka till med dieten, träningen och så småningom tävlingen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.