New York nästa! 

Äntligen är det dags för avfärd till min favoritstad i världen, New York. Femte gången jag besöker Staterna och jag kan aldrig få nog av drömmarnas land. Första veckan spenderas i NYC och vi bor på ett schysst hotell på Fifth Avenue, Hotel Morgans. Andra veckan hyr vi bil och kör ut på Long Island och göttar oss i Hamptons. Boendet på Long Island har vi bokat via Airbnb, en lägenhet hundra meter från stranden. 

Im ready! Imorse avverkade jag ett långt träningspass med min teamie Matilda på Gripen. Jag har dessutom tvättat bilen, packat och städat hela hemmet (igår) så nu skålar vi in semestern här på Kastrup. 

Kära vänner, är ni intresserade av uppdates från USA så följ mig på instagram (dajana_fit). Ska även försöka uppdatera bloggen emellanåt 🙂 

  

Kramisar/D 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.