New Years Eve 

img_9111-4

   
 Gott nytt år, kära ni! Hoppas gårdagen blev fantastisk med era nära och kära, och att era nyårslöften går i uppfyllelse. Jag och min underbara man hade ett relativt lugnt nyårsfirande på skeppet.

20:30 åt vi nyårsmiddag och maten smakade ljuvligt gott, precis som alla andra gånger. I menyn fanns allt från hummer till NY steak. Jag valde gazpacho till förrätt, oxfilé med rotfrukter till huvudrätt och varm äpple & caramelpaj till dessert. Proppmätta gick vi vidare till Royal Theater för en VIP – föreställning. Bord uppe på terassen, en Dom Pérignon, sushi, macarones, varsin frozen Mojito, livemusik och underhållning. Så firade vi in det nya året, och självklart med massor av pussar och skålar vid tolvslaget!   
   
  Helt underbart att bära en sommarklänning och inte frysa ett dugg! 

Efter tolvslaget tog vi en tur till den stora festen på övre deck (utomhus). Musiken pumpade ut genom högtalarna och folk skakade rumpa som aldrig förr! Innan vi tackade för oss, tog vi även en vända inom Casinot. 

Idag har vi tagit en rejäl sovmorgon, chillat på rummet och kollat på tv. Johan har lite problem med magen, därav lugnare nyårsafton. Förmodligen gör vi inte mer än äter middag senare ikväll. Jag passar på att köra ett längre träningspass på 2 h efter allt sängliggande idag. Välbehövligt! 

Imorgon är det sista kryssningsdagen och skeppet ska ta oss tillbaka till Miami. Med andra ord väntar solning på deck så länge solen är uppe. 

Kram på er! /D 

Inlägget New Years Eve  dök först upp på Dajana Börjesson.

Källa:
New Years Eve 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.